Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak mit reagáltok ha a partner farka ronda?
Figyelt kérdés
Akkor is benne lennél vele a szexbe ha már elmentél hozzá?2022. nov. 13. 18:00
1/12 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy ronda?
Nekem azzal van a bajom ha ápolatlan
2/12 anonim válasza:
Hát volt ilyen, de azért nem maradt hoppon.
3/12 anonim válasza:
Hát én is láttam sajna már olyat ami ronda volt. Nem vállaltam. Megmondtam neki hogy bocsi de sajna nem szeretném bekapni erre lekezdett beszólogatni. Válgoatok, stb. Mondtam, hogy látod így már biztos, hogy nem...
4/12 anonim válasza:
Sajna életem első szexe ilyen volt. Alapba arról volt szó hogy leszop és kész. Én 15 voltam a srác 23. Majd mikor elélveztem közölte, hogy most én jövök. Mondom, nem erről volt szó. Hát de az nem fair, stb. A lényeg hogy rám eröltette. Én meg betoji voltam, hagytam. Máig az orromban érzem (most is hogy írok róla) a szagát a tusfürfőjének amit élreztem végig közbe. Undorító farka volt. Sajnos. Amúgy azóta se szoptam cska nagy ritkán mert aktív vagyok.
5/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó durva. Hát hogy ronda. Van ilyen. Amikor ránézel és látod, hogy gáz.
2022. nov. 13. 18:09
6/12 anonim válasza:
Hát figyelj, miben ronda? Erre már kíváncsi lettem :D
Esetleg dobsz képet? :D
7/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy milyen egy ronda farok.
8/12 anonim válasza:
Olyanért szóljátok le a másik embert, amiről nem tehet. S mi van ha az ami nektek ronda, az egy másik embernek szép? Mi van ha a ti farkatokra mondaná azt valaki hogy ronda? Teljesen álomvilágban éltek, és csillivilli királylánynak hiszitek a ti farkatokat? A melegek szégyenei vagytok! Primitívek!
10/12 anonim válasza:
Van az a határ, amikor inkább nem-et mond az ember, még ha ott van, akkor is. És ezt korrektebb elfogadnia a másik embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!