Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan titeket mi izgat fel jobban a partnerben? Milyen a teljesen felizgató partnerideál?
Mármint én aktív vagyok, és legjobban az izgat fel, hogyha szőrős alul a partner, férfias, és élvezi a szexet.
A fétiseken kívül mi az ami felizgat?
Tudom, ez is valamennyire fétisnek mondható, de most nem a (saját: pl. lábfétis, kulccsont, nyakfétis) szokványos fétisekre, hanem azokra a fétisekre, amelyek különösek és meghatározzák a szex milyenségét.
Pl. Ha egy olyan olyan valakivel vagyok együtt, aki aranyos, kisebb nálam, teljesen passzív, szőrős lent, gyönyörű a nyaka, és nem veti meg a láb és popó fétist, vele lenne a legjobb a szex.
Nektek milyen az ideál? Milyen a teljesen felizgató partnerideál?
Ha rögtön le dobja a ruháját és rá bukik és hagyja hogy
én is...
Én szőrös passzív vagyok, de mindig azt hittem, hogy gáz, hogy szőrös vagyok és ez nem jön be az aktív pasiknak.
Jó látni, hogy ez nem mindig van így.
30/F
Nálam karcsúbb, alacsonyabb vagy magasabb (az mindegy csak ne ugyanolyan)
Legyen kicsit perverz. Az se baj ha szőrös az se ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!