Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bartacsongor kérdése:
Mit szoktatok feldugni magatoknak, ha nem all rendelkezesre partner vagy nincs otthon dildo?
Figyelt kérdés
Velem sokszor van hogy szeretnem kenyeztetni magam analisan csak nem all rendelkezesre partner ki megdugjon es sajnos dildom sincs itthon2022. dec. 20. 17:41
1/7 A kérdező kommentje:
Az otletek johetnek privatba is
2022. dec. 20. 17:44
2/7 anonim válasza:
Ruházz be valamire, higiénia és biztonság szempontjából is! Na és egy realisztikus dildó még élvezetesebb mint bármi házilag készített.
3/7 anonim válasza:
Mig fiatal voltam, eleg kreativnak kellett lenni, de gyakorlatilag szinte minden haztartasban elerheto dolgot kiprobaltam, mint peldaul banan, kigyouborka, Plus pezsgotablettas henger, szivart tarto aluminium henger, stb. Most mar vannak dildoim, igy annyira nem kell ezeket keresgelnem, bar mondjuk multkor pont vettem egy kisebb sutotokot, mert nagyon olyan formaja volt, amit szeretek. 😅
4/7 anonim válasza:
uborka, dezodor :DD még mindig sokszor használom ezeket
5/7 anonim válasza:
Porszívó csöve. Egyszer véletlen bekapcsoltam közben. Azt hittem, az agyamat is kiszippantja a belemen keresztül.
6/7 anonim válasza:
Ha az ubit meghámozod, de úgy hámozod, hogy "kifelé" véknyodik, akkor nagyon jó tud lenni popsiba. Amíg friss, könyen csúszik, mert nedves, puha a felszíne, de mégis merev. Azért kell ilyenre, mert amikor rászorítasz, akkor nem kifelé nyomod (mintha kikakilnád), hanem befelé csúszik (mintha dugnának ott). Átkarolod a paplant a lábbaddal, és csak mozogsz és szorítod... legjobb. Nekem giga orgazmusom szokott lenni így.
7/7 anonim válasza:
Én ma rendeltem egy 13 centis dildót. Már várom, hogy holnap kipróbálhassam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!