Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elég rossz érzés. Hogy kezelje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég rossz érzés. Hogy kezeljem azt belül ha jobban kinéző partner nem akar annyira mint én őt?

Figyelt kérdés

Ha magamnál jóval jobban kinéző partnerrel van valaki (kaland) és azt érzi, hogy nem kívánja annyira a testét mint ő a másikét.

Vagy ott akkor igen, de később nem akar folytatást?

Elég rosszul tud esni.

2022. okt. 14. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Alkalminál nem tudsz mit csinálni ezzel. Szexelsz vele, kihozod a legjobbat a helyzetből, aztán gyorsan elfelejted.

Folytatásba, szexhaverságba viszont csak akkor mennék bele, ha a másik is legalább annyira odavan értem, mint én őérte.

2022. okt. 14. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Pszichológussal ha ennyire komoly szorongásaid vannak az önelfogadásoddal kapcsolatban. Az ilyen típusú kisebbrendűségi érzéseknek mentális okai vannak.
2022. okt. 14. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Hány éves vagy? Amúgy szerintem is megszokod idővel.:)
2022. okt. 14. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
tudod ennyiben azért előnye van a homoszexualitásnak, neked az a bajod, hogy a sokkal jobban kinéző partner talán nem akar folytatást, míg a heteró el sem jut odáig, hogy egy sokkal jobban kinéző partner meztelenül lássa. Szóval az ami neked rosszul esik, az nekünk baromi rossz, heteróknak
2022. okt. 14. 13:34
 5/7 A kérdező kommentje:

#1 Azért ez nem mindig ilyen egyszerű.

#2 Nyilván csak trollkodni akarsz.

#3 30. Nehéz megszokni és nem is biztos hogy akarom.

#4 Lehet, hogy így van, de ez nem csak, hogy semmit nem segít nekem, de nem is válasz igazából.

2022. okt. 16. 22:42
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Neked tetszik/vonzó mindenki? Hát másnak sem. Szerencsére nem egyforma az ízlésük. Nem lehet megspórolni, hogy megkeressük akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz.

(Én sem jövök be mindenkinek, és ezért nem bánkódom, elengedem a dolgot - még mielőtt komolyra fordulna.)

2022. okt. 31. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Arcról és/vagy testalkatról van szó?
2023. júl. 21. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!