Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyetemen mennyire könnyű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen mennyire könnyű meleg partnereket találni?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom rengeteg a meleg srác és egyre bátrabban bújnak elő 😅. Főleg középsuli után látom, hogy kezdik elengedni/leszarni az fiatalok a negatív bírálatokat. Nem vagyok a híve az interneten való ismerkedésnek, így kíváncsi lennék, mennyivel lesz jobb az egyetemen.

19/F

2022. júl. 22. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
több emberről tudod hogy az meleg az biztos, de nekem ennek ellenére sem lett sokkal könnyebb partnert találni xd
2022. júl. 22. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is nyíltan meleg egyetemista vagyok. Nem tapasztaltam, hogy könnyebb párt találni. Abból a szempontból lett sokkal könnyebb az életem egyetemen, hogy abszolút nem kell titkolnom, mint gimiben. Pedig természettudományos szakon vagyok, tehát nem is arról van szó, hogy pl. pszichológián szakmai elvárás a tolerancia. Még csak egy rossz pillantást sem kaptam sem oktatótól, sem egyetemistától, nemhogy hátrányos megkülönböztetést. :) Nagyjából és egészében lesz**ja mindenki, ahogy ennek lennie kell. :D
2022. júl. 22. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon könnyű, hiszen ma az egyetemek már gőzölögnek ,annyi a meleg.Nemcsak egymás között ismerkednek,de bőven jut szolgáltatásra vén papák és nyanyák felé is- zsetonért persze.

De azért biztos találni olyat is,aki érzelmekre is vágyik.De nehéz megtalálni - ez mondjuk lehetne egy zéhá témája is :)

2022. júl. 23. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!