Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kerdesem. Ha partner jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerdesem. Ha partner jön ritkan de mar befejeztem, es atfordul a tali bűncselekménnyé, a kamera ami felvette felhasználhato ellene? A lakosomba nem kell bejelenteni felvehetem e? Szemely es vagyonvedelemre használhatom?

Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 18:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Rá sem kellett kattintanom a kérdésre, már tudtam, hogy te vagy az. :D

Mesélj csak, Mr. IQ-200, most épp melyik csöves dugópajtid lopott meg?

2023. febr. 24. 18:29
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Mindegy hogy hol veszed fel.Amennyiben előtte nem tudattad vele,és nem egyezett bele hogy egy felvételen fog szerepelni,úgy megsérted a személyiségi jogait,tehát nem felhasználható jogi úton.Használhatsz kamerát személy vagy vagyonvédelmi célból,de jól látható helyen tájékoztatnod kell mindenkit hogy kamerával megfigyelt terület,és természetesen csak saját tulajdonodban.
2023. febr. 24. 18:46
 3/23 A kérdező kommentje:
2/2 munkahelyröl beallitom hogy riasszon. Ha betörnek microfonba is betudok szolni. Szerintem ezt nem kell a betörő orrara kötni.
2023. febr. 24. 18:52
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod. Én csak azt próbáltam elmondani hogy a jog mit ír elő. A többi a te dolgod.
2023. febr. 24. 18:58
 5/23 A kérdező kommentje:
2/3 es ha kurabolt, meglopott? Bizonyitek
2023. febr. 24. 18:59
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Kerekes55, Neked nincs ki a négy kereked, és az is biztos, hogy nem vagy 100-as. No offence.
2023. febr. 24. 19:01
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

#2: tévedés. Ez nem az USA. Idehaza akkor is felhasználható egy bizonyíték, ha az nem teljesen törvényes úton keletkezett. És nem is minden esetben törvénytelen a felvétel attól, hogy nem közlöd vele. Mondjuk ha látsz egy bűncselekményt, és felveszed a telefonoddal anélkül, hogy előtte közölnéd ezt az elkövetővel, az azon kivételek közé tartozik, amikor NEM illegális a felvétel, mert egy különösen nyomós indokkal készült, annak érdekében, hogy egy súlyosabb bűncselekményt lebuktassunk. Az amerikai hülyeség, hogy ha nem közölted előtte a kedves betörő úrral, hogy most rögzíteni fogod, akkor az egész bíróság becsukja a szemét, és tudomást sem vesz a legegyértelműbb bizonyítékról.

De még ha nem is készült jogszerűen, az attól még bizonyíték. Csak legfeljebb őt is elő lehet venni személyiségi jogok megsértéséért.

2023. febr. 24. 19:02
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Az nem volt szép,és valóban bűnt követett el,viszont a felvételt akkor sem fogadja el semelyik hatóság bizonyítékként,mivel a személyiségi jogait sértetted azzal hogy a tudta és beleegyezése nélkül képi vagy hanganyagot rögzítettél amiből felismerhető. Amúgy a neten fent van az összes erre vonatkozó törvény.
2023. febr. 24. 19:04
 9/23 A kérdező kommentje:
Amerikaba ha betörnek lelőhetik, nalunk ha ad egy pofont nem törheted el a lábat. Szerintem szobaba szexen kivül minden felvehető
2023. febr. 24. 19:07
 10/23 anonim ***** válasza:
89%
7-es Nézz utána,itthon is másként rendelkezik a jog,kicsit jobban nézz utána mielőtt olyanokat írnál amiben teljesen laikus vagy
2023. febr. 24. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!