Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatra vágytok most legjobban az életetekben jelenleg?
Figyelt kérdés
Ha őszintén és mélyen magatokba néztek. És nem arra gondolok, hogy most milyen helyzetben vagytok, hanem ami most számotokra a legjobban esne, ami boldoggá tenne, vagy elégedetté az életetekben:2023. jan. 29. 23:00
11/21 A kérdező kommentje:
Igen, abban is igazgatok van, hogy egy sima barát is nagyon jó lenne, aki szintén meleg és aki hasonló élethelyzetben van. Nekem is csak heteró lány barátaim vannak, illetve egy meleg fiú, de ő inkább csak netes barát, 10 év alatt csak 1x találkoztunk 😅 És amúgy teljesen máshogy éli az életét, mint én, vagyis pontosabban nem éli meg a melegségét (vallás). De valóban barátkozni sem egyszerű, nem hogy párt találni. Múltkor próbáltam barátkozni, nyitni egy másik, szintén magányos meleg fiú felé, úgy tűnt ő is szívesen barátkozna, mivel neki sincsenek meleg barátai, aztán egyszer csak többet nem válaszolt 😕
2023. jan. 30. 21:09
12/21 anonim válasza:
8 as egy barátnak és is örülnék :)
14/21 anonim válasza:
Párkapcsolat,bizalmon, szereteten alapuló - olyan ami megaranyozza a mindennapokat !
15/21 anonim válasza:
"Valojaban eleg szomoru, hogy kierdemles szot irtal." Az a szomorú ha azt hiszed, a barátságot nem kell kiérdemelni. mert a haverság egy dolog, az annyi hogy elvagy valakivel: de a barátság - nálam már komoly bizalmat feltételez. A bizalmat meg igenis ki kell érdemelni, nem jár alanyi jogon.
16/21 anonim válasza:
Köszönöm a 15-ös véleményt ! :)
17/21 anonim válasza:
Mondjuk ezt egy olyannak irod, akinek folyton eljatszottak a bizalmat, folyton atbasztak, most meg papolsz itt nekem, hogy a baratsag alapja a bizalom. Tenyleg? Hat akkor kivanom, hogy erdemeld ki valaki baratsagat amit en a kozossegen belul igazan senkinel sosem tudtam. Majd rajosz, hogy a melegeknel a bizalom = lefekszel vele, vagy sem, aztan utana papolj nekem itt bizalomrol…azert meg az eletkorodra kivancsi lennek, de inkabb elengedem, nincs kedvem idegenekkel errol vitatkozni..
18/21 Gabipasika válasza:
Egy állandó,megbízható orálpartnernek örüln3k :)
20/21 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik itt milyen sokan párkapcsolatot keresünk, mégis a legtöbbünk magányos...
2024. febr. 28. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!