Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt/van olyan ember az eletetekben, akihez rettentoen vonzodtok, de kapcsolatra eselyt sem lattok?
Nekem van egy ilyen srac, akarmikor talalkozunk(egy tarsasag, barati kor) akkor hihetetlen vonzalmat erzek iranta,viszont sosem jarnek vele, es amugy nem is nagyon szoktunk dumalni, ha nem talalkozon vagyunk,van amikor eszembe se jut, es en se neki.
Voltunk mar ugy egyutt, mert nem birtam tovabb ezeket az erzeseket, de igazabol ennyi, meg egyszer nem fogok belemenni semmibe, viszont tenyleg megorulok neha annyira mukodik a kemia.
Orulnek,ha elmulna egyebkent..lehet ezzel kezdeni valamit?
nekem is van/volt ilyen.
keress mást akivel el is tudod magad képzelni. addig nem fogsz tudni "elszakadni" tőle
Nekem is lett egy ilyen.
Egy nő, 25 évvel fiatalabb nálam. Családja van. Nekem is. Nincs rajta semmi különös, csak nekem nagyon tetszik, és egyre jobban vonz. Tudom, hogy kedvel, de csak ennyi, leginkább azért, mert öreg vagyok hozzá. Majdnem minden nap találkozunk, kicsit beszélgetünk.
Megőrülök tőle, de tudom, hogy hiába.
volt/van
az első perctől megvolt a kémia részemről
kis ideig a szeretőm volt de már vége
viszont tudodm h ha véletlen találkoznánk akkor ugyan igy reagálnák ujra rá
túl fiatal hozzám és ö sem akar kapcsolatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!