Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatra vágytok most legjobban az életetekben jelenleg?
Figyelt kérdés
Ha őszintén és mélyen magatokba néztek. És nem arra gondolok, hogy most milyen helyzetben vagytok, hanem ami most számotokra a legjobban esne, ami boldoggá tenne, vagy elégedetté az életetekben:2023. jan. 29. 23:00
A kérdező szavazást indított:
Párkapcsolat, társ, szerelem
Barátság, társaság
Csak szex, kalandok, élvezet
Barátság extrával, állandó szex partner
Egyedüllét, nyugalom, énidő
47 szavazat
1/21 anonim válasza:
Elégedett vagyok a jelenlegi életemmel. Pontosan erre vágyom, amim meg is van. (Párkapcsolat, társ, szerelem)
2/21 anonim válasza:
Párkapcsolat, társ, szerelem.
Csak sajnos a "szerelmem", a fiú akit szeretek hetero, és épp az unokahugommal jött össze. 😪
3/21 anonim válasza:
Pár éve nyugalom és énidő van az életemben - nem önként.Már elegem van ebből,mert azt hiszem, megérdemli mindenki a társat és a boldogságot.
Éppen ezért az első pontban felsoroltak hiányoznak .Az életem egyébként kerek,rendezett, de a magány nem valami jó társaság.
4/21 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen egyetértek utolsó válaszoló, hasonlóan vagyok én is... 🥺
A plátói szerelem heteró fiú iránt nagyon rossz, sajnálom. Remélem túlleszel rajta gyorsan!
2023. jan. 30. 06:49
5/21 anonim válasza:
3 as. Kitartást neked. Sok sikert. Azért ugye nem vagy teljesen egyedül? :)
6/21 anonim válasza:
De bizony úgy vagyok,senkim nincs. Megszoktam:)
7/21 anonim válasza:
De azért beszélgetni van kivel?
8/21 anonim válasza:
Azert en egy meleg baratnak orulnek. Nyilvan a hetero ismerosok nem erthetnek dolgokat ugyanugy, eppen ezert azonosulni sem tudnak dolgokkal. Egy meleg baratnak nagyon tudnek orulni..:))
9/21 anonim válasza:
A 8-as leírta,ami sokunknak a vágya...De ma már "csak" barát is luxus kategória, nehéz kiérdemelni..
10/21 anonim válasza:
Valojaban eleg szomoru, hogy kierdemles szot irtal. Ez egy dij lenne, egy trofea, amit ki kell erdemelni? Valojaban a vilag legegyszerubb es egyben legtermeszetesebb dolga kellene, hogy legyen csak ezt az egeszet a melegek teszik korulmenyesse…amikor viszont minden alkalmi partner felszivodott, miutan mar senki nem tori rank az ajtot es egyedul maradtunk, akkor mar lehet banni, eso utan koponyeg, keso..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!