Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog új évet mindenkinek! Ki hogyan köszöntötte az új évet?
Figyelt kérdés
Én speciel egy buliban vagyok, és pont újévkor voltunk félrevonulva egy másik sráccal.2023. jan. 1. 00:49
21/24 anonim válasza:
Barátommal ittunk egy üveg pezsgőt, aztán még egy darabig tévéztünk, beszélgettünk, ő bealudt, én még kockultam egy kicsit a gépen, aztán szunya. ébredés után bedobtunk pár sütit meg egy kávét, majd kezelésbe (meg szájba) vettük egymás farkát.
23/24 anonim válasza:
Haha, jó kis szerencsés estéd volt akkor, kérdező... :D Én még csak álmodni se merek erről xd.
Mi buliba voltunk Pesten egy heteró haverommal, próbáltunk neki valami csajt felszedni, de inkább én jöttem be nekik, ezért smároltam párral. A srácok bezzeg rám se néztek, valahogy ők mindig a haveromat szúrják ki, a csajok meg engem. Jó kis elb@szott helyzet ez... :'D
24/24 anonim válasza:
#23 érdekes is...
Biszex haverommal töltöttem az estét, hajnalban egymást átölelve aludtunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!