Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog új évet mindenkinek! Ki hogyan köszöntötte az új évet?
Figyelt kérdés
Én speciel egy buliban vagyok, és pont újévkor voltunk félrevonulva egy másik sráccal.2023. jan. 1. 00:49
1/24 anonim válasza:
Filmézés közben ittam egy pezsgőt
4/24 anonim válasza:
Gratu és BÚÉK!
Semmi akció nem volt a buliban.
Se csajjal se sráccal
Mindenki beivott.
Ezért már sajn itthon !
Mindenkinek BÚÉK
De ha elmeséled mi volt szívesen olvasom akár priviben
7/24 anonim válasza:
szexuálisan gazdag...
megbaszott az unalom...
8/24 anonim válasza:
Ittam egy energiaitalt és írtam annak akinek szeretném, ha egyszer fontos lennék. Tudom ez csodás program volt, de most ez jutott. Bár nem vagyok meleg, heteroszexuálisként válaszoltam. Ha ez gond akkor elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!