Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Boldog új évet mindenkinek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldog új évet mindenkinek! Ki hogyan köszöntötte az új évet?

Figyelt kérdés
Én speciel egy buliban vagyok, és pont újévkor voltunk félrevonulva egy másik sráccal.

2023. jan. 1. 00:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Remélem Te igen?
2023. jan. 1. 01:16
 12/24 A kérdező kommentje:

Látom páran kérdezték, hogy mi volt a buliban, nem akarok ennyi privátot írni. De röviden annyi volt, hogy ez egy ilyen nagyobb buli volt mi egyetemisták csináltuk, de teljesen magán.

Szóval a bulin megláttam egy cuki, szőkésbarna srácot, akivel szemeztünk, majd táncoltunk és egy szobába beinvitáltam. Smàroltunk, felváltva szoptuk egymást és én dugtam, majd az éjfélt màr a szex után egymás karjában értük el.

Mindenkinek sikerekben és boldogságban gazdag boldog új évet!

2023. jan. 1. 01:30
 13/24 anonim ***** válasza:
98%
Ittam egy pohár pezsgőt Alteregoban, de reménytelen hogy párkapcsolatom legyen. Szörnyű érzés az mikor egyedül vagy.
2023. jan. 1. 01:35
 14/24 anonim ***** válasza:
95%

Ötödik magányos szilveszterem..

Semmit nem ittam,mert nincs mire és nincs kivel.Barátoknak írtam és köszöntőt kuldtem, senki nem válaszolt vissza.

Lehet az ember egészséges,lehet kiegyensúlyozott mindenben,ha nincs párod,akivel szeretnétek egymást,akkor semmit nem ér semmi.

És itt nem a szexről van szó,mert nem az a lényeg.Hanem az,hogy a szeretet nem talál meg, hiába szeretnéd,hiába kéred évek óta a sorstól..

Pedig semmit nem kérsz már,csak ezt...és nem,nem és nem....

2023. jan. 1. 02:06
 15/24 anonim ***** válasza:
14%
Orbán Viktor beszédeket hallgattunk.
2023. jan. 1. 02:46
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

Ez nagyonbeteg! Remélem csak vicc :D

---

Kérdezőnek..

"Kólával" pezsivel , tapival.

2023. jan. 1. 02:59
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

Hát elég durván!

Nem szoktam inni ,de addig addig,hogy este 10re már mindenkire vigyoroghattam !

2kor ébredtem egy ágyba tök pucéran ami még önmagában nem rendkívüli,de egy sràc elmondása szerint 4en dugtak meg!

Hihetetlenül hangzott,de sajna voltak jelek amik tényleg azt bizonyítják,hogy ....

Nem tudom mitévő legyek,de kivagyok a történtek miatt rendesen

2023. jan. 1. 05:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a 17-es még szerencsés helyzetben van, mert ismertem olyan 33 évest,akit egy hétköznapi buliban 12-en dugtak meg:)

Ott aztán lehet átmérő rendesen :)

2023. jan. 1. 06:35
 19/24 anonim ***** válasza:
79%

Átmérő itt is volt mert a 4ből 2 méretes fasz volt, azóta ismert lett a 4úriember kiléte!

17es voltam

2023. jan. 1. 07:38
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy meleg buli volt, vac hogy jött össze 4 fiú?
2023. jan. 1. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!