Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha szinte mindenkinek tetszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte mindenkinek tetszem Planetromeo-n, az jónak számít?

Figyelt kérdés

24 éves biszex férfi vagyok.

Mivel inkább a lányok érdekeltek, így meleg társkeresőre még sohasem regisztráltam, azonban most tettem vele egy próbát, és rengeteg üzenetet kaptam, korombeli és fiatalabb pasiktól is, én is ráírtam sokakra akik tetszettek, és gyakorlatilag mindenki válaszolt és mindenkinek tetszettem és ismerkedni szeretett volna velem.

Nem tudom, hogy ti is ezt tapasztaltátok -e, tehát bárki aki regisztrál az ennyi üzenetet és lájkot kap, vagy tényleg azért lehet, mert helyes srác vagyok?

Azért kérdem, mert önbizalmam nem igazán van és én nem tekintettem magamra soha jó srácként...

Köszönöm.

2021. aug. 3. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ez alapján baromi helyes srác vagy. De indulj ki abból, hogy neked hány pasi jött be, és hánynak válaszoltál onnan az összes felhasználóhoz képest. Na látod. :D
2021. aug. 3. 12:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2021. aug. 3. 13:02
 3/11 steven95 ***** válasza:
87%

Tehát van kint képed?

A sok ember aki rádírt, van e kint publikus képe?

Minden új regidztrálóra ha képpel teszi és legalább átlagos írnak sokan.

Mit keresel? Ha szexet érthető, ha ki is írzad, de annál nagyobb kopp lesz. A rád írtak 80% ki fog ábrándítani.

De persze lehetsz joképű is...

2021. aug. 3. 14:00
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Mivel újonnan regiztél ezért valamilyen szinten kiemel a rendszer és sokan látnak.

Másrészt meg nem az számít, hogy hány embernek tetszel a reakciók szerint, hanem az, hogy végül hányan jelennek majd meg a megbeszélt találkozón. De erre majd te is rájössz :D

2021. aug. 3. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Szia! Velem is hasonló a helyzet. Nem vagyok Brad Pittesen, modellesen extrém jóképű, de azért sokak által helyesnek, jóképűbbnek mondott, csajok és pasik által is. Amit észrevehettél most az az, hogy a férfiakkal egyértelműen sokkal könnyebb. Tudod mert 2 férfi nem szarakodik úgy egymással, hanem ha tetszenek egymásnak akkor mehet a buli. A csajokat meg azért valamennyire fűzni kell még akkor is, ha bejössz neki, vagy ott még több esély van a dolog elcseszésére. Én is inkább a nők felé húzok, de bármikor amikor felmegyek a romeora, akkor 1-2 nap alatt tudok helyes, normális, fiatal srácot találni szexre. Sok-sok tucatnyian nézik meg a profilom, kapok én is jó néhány üzenetet és ha én írok másokra akkor is 80%-ban pozitív a válasz. Hát ja, a srácokkal ilyen egyszerű.

25/F

2021. aug. 4. 06:17
 6/11 kovpet ***** válasza:
54%
Térjünk majd vissza erre a kérdésre úgy 10-15 év múlva :)
2021. aug. 4. 09:49
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy is sok üzenetet kaptam egykor, hogy nem volt kint kép. Azért van ez az első időkben, mert kiemel, mint új tagot. A romeo egyébként okádék oldal, maximum csak szexre megy a 95 százalék... De ettől függetlenül persze lehet, hogy azért írkálnak ennyien, mert tényleg tetszel nekik (de nyugi, max egy numera erejéig lennél fontos).
2021. aug. 4. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Majd kép alapján eldöntöm. Így nem megy :D
2021. aug. 4. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Úristen, mi a szarért lettem 0%-ra lepontozva? Az nem tetszik valakinek, hogyha valaki jóképű, akkor kimondja és tudja magáról, hogy jóképű? Ál-szerénykedni kellene, az jobban bejön az embereknek, mint az őszinteség? Én őszintén ezt tapasztalom, amit az 5-ös válaszban leírtam.
2021. aug. 4. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Ugyan, mit foglalkozol a pontozással? Szard le, semmit nem ér.

Viszont kényes témát érintesz, mert komoly a határvonal aközött, hogy tisztában vagy a saját külsőd előnyeivel, és aközött, hogy büszke és hiú vagy rá és reklámozod, és a válaszodban is kb fölösleges az első 3 mondat, mert azon kívül, hogy fényezed magad, nem jelent egyéb értéket (a kérdés/válasz szempontjából).

Hát ez is őszinte volt. De javítom a statisztikád és adok zöldet :D

2021. aug. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!