Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha szinte mindenkinek tetszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte mindenkinek tetszem Planetromeo-n, az jónak számít?

Figyelt kérdés

24 éves biszex férfi vagyok.

Mivel inkább a lányok érdekeltek, így meleg társkeresőre még sohasem regisztráltam, azonban most tettem vele egy próbát, és rengeteg üzenetet kaptam, korombeli és fiatalabb pasiktól is, én is ráírtam sokakra akik tetszettek, és gyakorlatilag mindenki válaszolt és mindenkinek tetszettem és ismerkedni szeretett volna velem.

Nem tudom, hogy ti is ezt tapasztaltátok -e, tehát bárki aki regisztrál az ennyi üzenetet és lájkot kap, vagy tényleg azért lehet, mert helyes srác vagyok?

Azért kérdem, mert önbizalmam nem igazán van és én nem tekintettem magamra soha jó srácként...

Köszönöm.

2021. aug. 3. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
72%
10. Értem. Azért írtam le azt is, hogy a kérdező lássa, hogy végre valaki olyan válaszol neki, aki az ő bőrében van. Szerintem mindenki első sorban magához hasonló emberektől szeretne válaszokat kapni, főleg ilyen kérdésben, ahol ez a dolog a kérdező által is ki van emelve. A 3. válaszoló is úgy írta, hogy "de persze lehetsz jóképű is...", mintha az valamilyen idegen, szokatlan, lehetetlen dolog lenne. A többi válaszoló is inkább az új regisztrációra fogta a sok érdeklődőt, levelet. Miközben nem feltétlen ez a helyzet. Ha valóban jóképű/helyes valaki, akkor később is sok érdeklődést fog kapni. Én csak azt írom, hogy nem azért keresik sokan a kérdezőt, mert új regisztrációja van, hanem mert tényleg jóképű. Ezt onnan tudom, hogy nekem is ez a tapasztalatom, amit lehetőséget egyik fenti válaszoló sem említett meg. ("Igen, tényleg jóképű vagy kérdező, később is ilyen sok érdeklődő marad.")
2021. aug. 4. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!