Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejönnek a negyvenesek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a negyvenesek? Illetve negyveneskènt mindenkinek olyan nehèz valóban talizni is? Aki ilyen èletkorban szeretné kipróbálni,annak úgy èrzem nehezebb a dolga?

Figyelt kérdés

Az van,hogy azt tapasztaltam,mennek az üzenetváltások,aztán egyszercsak semmi.Pedig nekem az ápoltság ami fontos,kor lehet fiatalabb,de jobban örülnék egy jómèretű,jó sokat lenyeletetthető akár idősebbnek is.

Èn 46 vagyok, egyáltalán nem a húszèvesekre hajtok.

Vèlemènyem szerint a kor csak egy dolog a sok tènyező közül,ami alapján szimpatikus valaki,vagy nem.

2021. nov. 12. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Nekem bejönnek, amennyiben adnak magukra és sportosak.
2021. nov. 12. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Én mondjuk 20 alatt vagyok de 45ig tudnék magam mellé. De csak ha ápolt és jól is néz ki;)
2021. nov. 12. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is 46vagyok.....nem egyszerű az biztos.
2021. nov. 12. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

44vagyok aktív

Vállalom magam fogadom vagy akár érte is megyek ha találkozóról lenne szó könnyedén találok, igaz nem is kell keresnem, rámírnak.

Passzív haverom 36éves jóképű, sokkal nehezebb neki.

Ugyan úgy mint a heteróknál egy pasi mindíg talál magának idősebb korában ha jól tartja magát, egy idősebb nő nagyon nehezen.

2021. nov. 12. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Én 40 vagyok passzív. Interneten abszolút nem tudok ismerkedni mostanában. Személyesen jobban megy. Szaunában, uszodában. Picit megváltoztattam a külsőm. Kiszedtem a szemöldököm vékonyra, mindkét fülembe fülbevalót rakattam, mindkét mellbimbómba karika piercinget csináltattam. A teljes testem szőrtelenített karok és lábak is. A hátránya az hogy mindenki tudja rólam. Néha beszólnak de nem foglalkozok az emberek véleményével. Interneten már abszolút nem ismerkedek, semmi értelme!

Véleményem: ha passzív vagy iszonyatosan nehéz találni partnert, ha aktív vagy sokkal könnyebb!

2021. nov. 20. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Noh én ezt cáfolnám.mármint az előző megállapítást,hogy aktívként könnyebb!neeeem!
2021. nov. 20. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem elèg nehèzkes,pedig Budapest környéki vagyok.
2021. dec. 4. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!