Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ocsem szerintem meleg, hogy tudjam meg tole hogy valoban az?
20 eves de meg nem volt soha baratnoje es mikor a lanyokrol probalok beszelni akkor latom hogy nem nagyon erdekli a tema. Pedig o nem egy visszahuzodo tipus igy erdekesnek talalom hogy soha nem volt baratnoje.
Ha pedig veletlenul szoba jon a meleg tema akkor elegge idegesnek tunik es rogton temat is valt. Egyszer mar meg is kerdeztem de nagyon nem tetszett neki hogy ilyet feltetelezek rola. A mi csaladunkba sajnos ugy neveltek hogy ez a dolog nem elfogadhato.
Nem puszta kivancsisagbol erdekel. Szeretnem ha tudna hogy en tamogatom barmi is legyen. Es orulnek ha velem mindent megtudna beszelni.
Gondolj bele egy szamara fontos szemelynek el tudna mondani, az lenne az elso nagy lepes hogy ne szegyelje masok elott se.
Hát lehet nincs olyan jó viszony köztetek mint ahogy gondolod.
Nyilván cseszegetésnek érzi mikor felhozod a csaj témát, holott tudod hogy nincs csaja.
Én sem szerettem soha ezt, és képzeld nem vagyok meleg.
"Hát lehet nincs olyan jó viszony köztetek mint ahogy gondolod.
Nyilván cseszegetésnek érzi mikor felhozod a csaj témát, holott tudod hogy nincs csaja."
Igen, de inkabb regebben probaltam a lanyokrol beszelgetni vele, mostmar nem annyira.
Sokaig egyebkent nem fert a fejembe hogy valaki meleg (nem csoda hiszen igy neveltek). De szerencsere megvaltoztam, ugy hogy az egyik legjobb baratom valotta be hogy meleg. Ezutan elkezdtem mindent mashogy latni a melegekkel kapcsolatban, ekkor mar viszont egyedul eltem.
Nem szeretnem ha testverem azt erezne hogy vmi gond van vele vagy ilyesmi.
Intim dolog az az információ, hogy kihez vonzódunk. Heteróként nem igen érzed, mert az szinte nyílt titok.
Aztán van az hogy egy feladatot egyedül akarsz megoldani. Tényleg nem a válasz érdekel, csak az esély kell hogy megoldhasd. A többi nem fontos. Lehet előbb saját maga akar eljutni odáig, hogy kimondja. Én ideges és dühös lettem volna MAGAMRA ha olyan szituba keveredtem volna ahol ezt kihúzzák belőlem, még mielőtt lehetőségem lett volna feldolgozni a komplex érzéseim.
Lehet más érzelmi tisztánlátás hiány, lehet azon görcsöl miért nem érez testi vágyat lányok iránt. Mert mondjuk aszexuális és nem meleg. De lehet tök más és AKTÍV problémája akadhat. Ettől még nem biztos, hogy meleg.
Bármi is van az öcséddel a gyanúddal megfűszerezve, csak mond azt tök normálisan:
Tudod, a csajokkal csesztetlek egy ideje, meg emiatt azt fejtegettem meleg lehetsz. Ne haragudj, nem rám tartozik. Ha meleg vagy ha nem, vagy bármi más is van, én ott vagyok melletted. Csak érdekelsz és fontos vagy nekem.
Hangsúly: ne "kényszerítsd" válaszra. Ha tényleg meleg lenne borzasztó a tagadó válasz kimondatása is, miközben önmaga elfogadásával küzdhet.
Ne legyél vele erőszakos. Hagyd békén, ez az ő magánügye.
Ha úgy akarja úgyis elfogja mondani.
Meg lehet nem is meleg, csak te képzelsz bele dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!