Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ocsem szerintem meleg, hogy tudjam meg tole hogy valoban az?
20 eves de meg nem volt soha baratnoje es mikor a lanyokrol probalok beszelni akkor latom hogy nem nagyon erdekli a tema. Pedig o nem egy visszahuzodo tipus igy erdekesnek talalom hogy soha nem volt baratnoje.
Ha pedig veletlenul szoba jon a meleg tema akkor elegge idegesnek tunik es rogton temat is valt. Egyszer mar meg is kerdeztem de nagyon nem tetszett neki hogy ilyet feltetelezek rola. A mi csaladunkba sajnos ugy neveltek hogy ez a dolog nem elfogadhato.
Nem tudhatod, hogy az önelfogadásban hol jár.
Amíg saját magát nem fogadta el, és küzd magával, addig ne várd, hogy előbújjon, főleg ne kényszerítsd, mert sokkal jobban sérül és sokkal nehezebb lesz elfogadnia magát.
Próbáld másképpen, ha támogatni akarod.
Ott a család az család kampány, meg sok meleggek kapcsolatos dolog, ha facebookon ilyeneket osztogatsz, akkor látja, hogy toleráns vagy.
És elfog jutni odáig, hogy megbízik benned.
Ott az Imák Bobbyért című film, ami nagyon sokat segített nekem, ezt is megoszthatod, vagy valahogy juttasd el neki, hogy megnézze.
13-as válaszoló igazad van.
Csak mi van akkor ha a srác úgy gondolja csak ki akarja belőle szedni az igazat? Azért mond mindent.
Nem tudjuk milyen a viszonyuk egymással.
16-os
Lehet jobb lenne akkor hagyni. Es egyebkent hany evesenen mondtad el, ha szabad kerdeznem?
"...a homoszexualitásnak se kellene hétpecsétes titoknak lennie mert pont ebből jönnek majd a problémák."
Sztem nem mostanaba lesz az hogy ha valaki meleg akkor csak siman kitudja mondani, foleg nem itthon.
Emlekszem a suliban is mindig gunyolodtunk egymassal hogy ki "meleg" es ki nem az.
Ameddig a keresztenyseg is ilyen eros addig megint csak lesznek olyan emberek akik ellenzik a dolgot.
Sajnos a homoszexualitas negativumkent ivodott be a koztudatba es ez a gyulolet nehezen fog kihalni az emberisegbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!