Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nem divat ma már a hűség, megbízhatóság, a monogám kapcsolat?
Szerintem nem lehet általánosítani ennyire. Valóban van egy nagyon nagy számú réteg, aki az ösztönös igényei kielégülésére fókuszál, a szexet helyezi előtérbe, alkalmi kapcsolatokban, legfeljebb szexhaverságban hisz.
Viszont ha az ember kitartó, akkor a netes ismerkedésnél is eljuthat ahhoz a szűk réteghez, aki komoly kapcsolatot keres és ez nem feltétlenül felvállalás kérdése. Én sem vállalom még magam, de csak komoly kapcsolatot keresek, mást sosem tudtam elképzelni.
23/f
A 6-os válaszolót azért, amit írt és ahogyan írta, ismeretlen is tisztelem.Fiatalok között ilyen szemlélet és ilyen intellektus ma sajnos nagyon ritka.
Ha ilyenek volnának többségben, úgy általában a meleg világban, nem is volna ennyi gond,keserűség és csalódás már az ismerkedésben sem, nemhogy a kapcsolatokban.
Igen, van a bzi kategória, akik voltak régebben is, akik válogatás nélkül, bárkivel.
A meleg pedig inkább érzelmi és hosszabb távú köteléket szeretne kialakítani. Nos, úgy látom, ebből van egyre jobban hiány manapság....
Érzelmekhez elsősorban az kell, hogy sok közös program legyen,és ne az ágyról szóljon.
Manapság ami elsődleges : parák,mekkora,izmok,minél fiatalabb, hely legyen és ezzel ki is merult a meleg ismerkedés.
Hosszabb táv pedig relatív, ahogy látom és olvasom, ma már egy év kapcsolat szinte aranylakodalomnak számít.
Én komoly meleg párkapcsolatba élek a páromal igaz még külön élünk de amint lehet ösze szeretnénk költözni.
Szoktunk közös programokat csinálni,idén is megyünk nyaralni a balatonra.
Mindketten a monogám kapcsolatban hiszünk és élünk.
Üdv:21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!