Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz, hogy a katonaságnál és a börtönökben minden férfi átesik a homoszexuális szexen?
"Van esetleg valakinek tapasztalata"
Szerencsére nincs! :D
Sőt annak idején a homoszekszualitás kizáró ok volt a katonasághoz való felvételnél.
Sőt ha valaki esetleg mégis bekerült és esetleg megpróbálkozott valamiféle közeledéssel a többiek felé akkor az nagyon de nagyon csúnyán megszívta... jobb esetben elég volt csak a gyengélkedőre vinni, rosszabb esetben mentő kellett hozzá és hetekig lábadozott. Amikor az alakulótéren 10-20 alkalommal is elbotlasz és elesel az eléggé fájdalmas tud lenni és elgondolkodsz hogy hova lépsz... ugye érted?
A katonák normális emberek, kinyomják maguk közül azt aki nem oda való.
A börtön - fegyház, fogház - más, oda sokmindenféle szemetet befúj a szél. Inkább nem is írok semmit, mert valszeg törlik a fiókomat :D
Ismerek meleg hivatásos katonát
De a szexualitása, nem a munkahelyére tartozik.
Gondoltam, hogy rommá leszek pontozva :D
De ez inkább titeket minősít!
Tényleg rommá verik a homárt katonáéknál akármennyi pirosat is nyomtok a válaszaimra.
Ez nem csak magyar specifikus dolog, minden hadsereg katonái ezt csinálják.
A böriben meg a hőmérőzés rendesen, de ott be kell csicskulnod újoncként ahhoz hogy legalább kajád legyen...
majd megtudjátok ha oda kerültök!
Nem vagyok homofób....!!!!
De a katonák többnyire igen! Ha bekerülsz a darálóba tuti 8 napon túl gyógyuló sérülés lesz a vége.
Inkább köszönd meg a figyelmeztetést!
Volt alakulat, illetv annak külső bázisa annak idején (90-es évek), ahol egyszeri kihelyezettként azt tapasztaltam, hogy srácok egész jól elvannak egymással minden tekintetben, a parancsnok távozása után szinte teljesen gátlástalanul.
Engem is megpróbáltak bevenni, mint "új húst", de ellenálltam. Első este még próbálkoztak, elhárítottam az illetőket, aztán a további 5 éjszaka alatt (gyakorlat volt) felhúztam a függőágyat a műhely DAC-ban, beindítottam a kályhát, és csak zuhanyozni jártam le az épületbe minden hajnalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!