Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös esetleg egymásnak verős tali miért kevés mindenkinek?
Figyelt kérdés
Mindig leírom, hogy kezdő vagyok és lehet hogy az is oké hogy kielégítsen orálisan vagy több de előre nem tudom. Miért para ez?2022. jan. 22. 09:29
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kevés vagy para. Nem kell egyből dugni...
2/9 anonim válasza:
Megbeszélés kérdése. Én tiszteletben tartom, ha a partner csak hokizni akar.
3/9 anonim válasza:
Nem para, csak szerintem pont olyanokba futottál bele akik türelmetlenek. Keress tovább, lesz olyan akinek nem gond!
4/9 anonim válasza:
Keress másik kezdőt. Én életemben egyszer találkoztam közös farok verésre, amikor tényleg full kezdő voltam én is. De azóta már nem érném be ennyivel.
6/9 anonim válasza:
Valaki van bp 18. Kerületéből, aki benne van ilyen barátságban? :)
7/9 anonim válasza:
Én is belemennék simán csak ennyibe. Rég volt már az első alkalom, azóta a másik fél mindig többet akart, folyton hárítottam. Én dugni nem dugok fiúval, szopás és szopatás a max ami szóba jöhet, de élnék egy közös faszverést is a nosztalgia kedvéért:)
8/9 anonim válasza:
Nekem kezdetnek ennyi elegendő lenne. Nincs sok tapasztalatom. 32/m/BP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!