Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már majdnem mindenkinek van valami perverziója, de mik azok, amik még normálisnak számítanak viszonylag és elfogadhatók?
Az hogy mi az elfogadó meg mi nem, nem a társadalmon múlik hanem az emberen. Mármint most van akinek pl pisi fétise van vagy nem tudom hogy hívják. Sok ember számára ez undorító, de mondjuk ha összejössz egy emberrel aki nyitott és benne van az ilyesmibe akkor már nem az számít hogy elfogadható-e...
Pl nekem a fétisem az SPH (Small Penis Humilation) azaz engem izgat ha valaki szidja a péniszem méretét. Nem én tehetek róla hogy ez a fétisem de elfogadtam. Társadalmilag elfogadó? lehet hogy nem mert sok mindenki kinevetne, de ha négyfal között csinálom ezt valakivel aki nyitott akkor ott elfogadóvá válik.
Vagy ott van a lábfétis az rengeteg pasinak van, kivételesen nekem nincs. Elfogadható? nézőpont kérdése. Van aki szerint ez már sok de van olyan lány aki nyitott erre. Szóval nem az a kérdés hogy mi a normális meg az elfogadható hanem a személy akinek van valamilyen fétise mennyire épp elméjű és egészségesen tudja megélni a partnerével a fétisét úgy hogy a másik fél is benne van. :)
Én köldökfétises vagyok, de hát izé nekem is vannak aggályaim miatta. Pedig itt már egy másik kérdésnél olvastam, hogy valaki köldökfétis találkozót is szervezne. Elméletben izgat a dolog, de nem tudom, el mernék-e menni rá.
Szóval forró pite a kérdés.
Az 1.-es jól leírta.
2es:
" Elméletben izgat a dolog, de nem tudom, el mernék-e menni rá."
Miért ne mernél elmenni? Ezen a helyen ugyanolyan emberek vannak, mint te, ugyanazzal a vággyal, nem fognak kinézni onnan, és ítélkezni sem.
Ha ez a vágyad próbáld ki.
Ha tudnád, hogy az ismerőseidnek, barátaidnak milyen vágyai fétisei vannak, tuti te is meglepődnél, csak nem kötik az orrodra, ahogy neked sem kell.
Jó kérdés... nekem nem igazán van, max a domináns srácok bejönnek de semmi extrém durva csak legyen macsó.
Pont az a nehéz hogy olyat találj aki a sima, fétismentes szexet szereti a legjobban.
Nekem a szép ápolt lábak a perverzióim.
De még ott vannak a femboyok,crossdresserek, és a transzik iránti imádatom.
Mindegyik az
Amíg mind két fél élvezi.
Mindenkinek van valami fétise, szerintem.
Nem is tudnám elképzelni nélküle.
Szeretem a vanília fagyit, de leggyakrabban más ízűt eszek. Aki csak vaníliát eszik, nagyon hamar megunja a fagyizást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!