Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Mi a véleményetek a Fideszről?

Figyelt kérdés

2022. dec. 8. 15:22
 71/101 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok az. De nem tudom mi zárja ki?

ez ugyan az, hogy ballib pedig nem lehet hívő katolikus?!

2022. dec. 28. 15:02
 72/101 anonim ***** válasza:
4%
71:Majdnem ugyanaz.Amúgy meg igenis kizárja egymást
2022. dec. 28. 15:20
 73/101 anonim ***** válasza:
10%

72!

Te egy nagyon elvakult libsi lehetsz, ha ilyeneket mondasz / írsz!

Ha csak a kommentek lájkolását megnézed, azok zöme, akik nem értenek veled egyet, meleg beállítottságú! Mint ahogy én is, melegként!

Szerintem, minden magát normálisnak tartó meleg elítéli pl. a magamutogatós prájd-felvonulókat, akik zöme provokálni is akar!

Mit szólnál, ha a heterók is felvonulnának és éppen a melegeket provokálnák, mondván, "nekik szabad, nekünk miért nem?"

2022. dec. 28. 17:00
 74/101 anonim ***** válasza:
7%
73:Én libsi?Utálom az összes dolgot,amit a melegek csinálnak,nemcsak a ptideot.Én csak mondom,hogy egy melegnek képtelenség jobboldalinak lenni.Pont.Aki olyan abberráltan éli az életét,fittyet hányva az egész kereszténységre,kultúrára,arra amiért az őseink küzdöttek,az nem lehet jobboldali
2022. dec. 28. 17:14
 75/101 anonim ***** válasza:
11%
Tévedtem megítélésedben, bocs, de azért ne legyél ennyire homofób! Hidd el, hogy melegek is lehetnek jobboldaliak! Nem minden meleg rajong a prájdért, meg az LMBTQXYXZ propagandáért! Meg keresztény is lehet!
2022. dec. 28. 17:55
 76/101 anonim ***** válasza:
95%

74-es. Miért hányna mind fittyet? Honnan tudod ki hogy és miként él? Miért ítélsz el mindenkit egy az egyben? Szerintem kva sokféle sors és élet van, nincs 2 egyforma.

Egyébként a kereszténység az elfogadásra tanít, engem biztosan. A liberális is erre tanítana, csak nem nagyon jön össze nekik.

2022. dec. 28. 18:34
 77/101 anonim ***** válasza:
95%

"... egy melegnek képtelenség jobboldalinak lenni."

Ezzel azért vitatkoznék! Gondolj csak eresz Józsira, vagy a húgyos Mátéra! Mindketten jobb oldaliak, fideszesek, és melegek. Azzal a marhasággal meg ne is kísérletezz, hogy a kivétel erősíti a szabályt! Ebben az esetben ez nem működik. Nem a párthovatartozás, a jobb, vagy baloldaliság határozza meg, hogy ki meleg, biszex, vagy hetero.

2022. dec. 29. 09:59
 78/101 anonim ***** válasza:
8%

75,76:Csak akkor lehet keresztény,meg jobbos,ha nem valósítja meg a homokosságát.Ezt Semjén Zsolt is kimondta:A megvalósult homoszexualitás bűn.Pont.

77:Amúgy húgyos Máté miért is lenne meleg?

2022. dec. 29. 11:27
 79/101 anonim ***** válasza:
95%

És aki keresztény, az nem követ el bűnt az életében? Bármiféle bűnt...

Házasság előtt szexelni is bűn, amúgy. Ki tartja be? akkor már nem is keresztény?

Amúgy miért ez a neve h hugyos Máté?

2022. dec. 29. 11:47
 80/101 anonim ***** válasza:
10%
79:Az csak egy bűn,de ő nekik az egész életük egy bűn
2022. dec. 29. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!