Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi a véleményetek a Fideszről?
Jo reggelt! Itt az volt a kerdes , mi a velemenye a melegeknek ,mint kozosseg a fidesz-rol, es a fidesz-nek a melegekrol,Itt meg mind a politikarol szol,es nem velemenyrol,
2022. dec. 9. 06:32
31-es, a fidesz egy politikai párt. Hogyan máshogy lehetne róla véleményt alkotni, mint politikai úton?
Egyébként, én nagyon nem támogatom a fideszt. Nagyon sok dolgot tettek tönkre, nem is kezdeném el sorolni (ha valaki kiváncsi, írjon privátot). A lényeg az, hogy nem csupán az országot tették tönkre, melegként nagyon bánt az is, hogy ellenünk uszították a népet, betiltották az örökbefogadásunkat, elvették a transzneműektől a létezés jogát, összemostak minket a pedofilokkal, kampányokban riogatnak velünk. Inkább szavaznék óvódásokra, mintsem ezekre az inkompetens idiótákra.
2022. dec. 9. 11:35
Akármennyire is nem fogadják el,a melegek többsége fideszes.És nemhogy az Orbán-kormány megmentene tőlük,hanem még a fejünkre is hozza őket.Imádom,hogy a homokosok libsiznek.Ez a kedvencem.És valaki írta,hogy a melegek lehetnek hazafiak.Ez hazugság!!!Kristálytisztán meg van írva a Bibliában,hogy utálatosság,ha férfi férfival van!!!Egy keresztény országban nem lehetnek a homik hazafiak.És higgyétek el,Orbán kígyót melenget a keblén.A kígyó itt a homárok
2022. dec. 9. 14:24
Én bi vagyok, de full konzervatív és jobboldali.
Igaz, a biségemet nem nagyon élem meg. Jobboldali családban nőttem fel, nem tudok azonosulni a liberális eszmékkel.
Ettől függetlenül a szó jó értelmében liberálisnak gondolom magam, mert próbálok elfogadó lenni és tiszteletben tartani másokat.
2022. dec. 9. 16:21
34:Csak akkor lehet egy biszex jobboldali,ha soha semmilyen formában nem élte meg a biségét
2022. dec. 9. 16:25
33;35-ös dec 9 14:24 és 16:25, te ugyanaz a közönséges bugris vagy aki egész nap a többi homo kérdésben is garázdálkodsz? Miért nem töltöd inkább hasznosabban az időd és mész dolgozni valami gyárba, vagy napszámba? A biblia nem ír olyasmiket, hogy a lustaság is bűn meg a haszontalankodás?
2022. dec. 9. 16:38
36:Egész nap dolgoztam.Délután három előtt nem nagyon írtam semmit
2022. dec. 9. 16:40
36:De azért kíváncsi vagyok,hogy miért véded ennyire a homikat
2022. dec. 9. 16:41
14:24 nálad három előtt van? A főnököd helyében csökkenteném a fizetésed és berendelnélek hétvégén addig sincs időd szennyezni az étert a szellemiségeddel… tényleg azok az idők voltak jók, amikor a biblia volt a törvény, a középkor. Az ilyen bugrisokat végelgyengülésig güriztették a földeken nem volt már energiájuk a csökött agyukkal ötletelni..:D
2022. dec. 9. 16:50
39:Még néhány országban a homikat ma is kivégzik,szóval én még mindig jobban állok.Na,de te miért véded őket annyira?
2022. dec. 9. 16:52
További kérdések: