Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi a véleményetek a Fideszről?
Azért tisztázzuk, hogy mint a FIDESZ-KDNP, mint pedig a Baloldal szavazótábora nagyon homogén ebbe a kérdésbe. A kormánypárti szavazók között is van homoszexuális, biszexuális, transznemű, queer szavazó, ahogy az ellenzék szavazótáborában is vannak melegellenes emberek.
2022. dec. 10. 21:51
Heterogen....akartad mondani? :)
2022. dec. 11. 07:39
16: Vele ellentétben nemcsak több diplomás, nyelveket beszélő vagyok, hanem PhD doktori tudományos fokozatom van (érdemi tudományos tevékenységet folytatok, szemben számos libsi kamutudóssal) és mégis a Fideszre szavazok. És nem egy ilyen ember van a tudományban, e körökben is léteznek még hazafias emberek. Gyurcsány, meg Fekete-Győr, meg Donát Anna, Szabó Tímea ügynök, a drogos hajléktalan Kovács Gergely meg a többi ellenzéki hülye olyan szerencsétlen, hogy fél évig sem tudna országot vezetni. Ezek a kiabáló nőszemélyek, és a férfi klónok képtelenek érdemi kormányzati és közigazgatási munkára.
2022. dec. 24. 07:13
Homofób náci fasiszta banda, akik szétlopják az országot.
2022. dec. 24. 15:17
Inkább azt kellene véleményezni, hogy hogyan álltak össze a libsik a szélsőséges Jobbikkal...
2022. dec. 25. 01:58
Meleg vagyok, sosem voltam fideszes. Mindig is negatív véleménnyel voltam róluk, sosem tetszett amit csinálnak. Álszent, bigott, álkeresztény banda, amely bort iszik és vizet prédikál. Igaz Gyurcsányék is loptak, de legalább nem ennyit és nem ennyire nyilvánosan. Ha ez a kereszténység, amit orbánék képviselnek, akkor köszönöm, nem kérek belőle.
2022. dec. 25. 07:17
Az nem vitatható, hogy egy náci, fasiszta banda, akik szétlopták az országot. Na, de, hogy homofób? Legfeljebb álhomofób! Köztük annyi a saját nemét (is) szerető, hogy a Dunai vasmű kemencéit melegen tudnák tartani, míg annak rendeződik a jövője. Elég csak az eresz Józsira gondolni, de többeknek a meleg oldalát láttam közösségi oldalon.
2022. dec. 25. 09:11
A Jobbik már régóta nem szélsőséges. Ha igazi szélsőséges pártot akarsz látni, akkor a MHM, azaz a MiHazánk Mozgalom és természetesen a fidesz az. Náluk szélsőségesebb és nacionalistább pártot nem találni e hazában.
2022. dec. 25. 09:16
A Fideszt fikázóknak azért megjegyeznék egy jó példát.
Ismerem olyan 80 körüli öreglányt, aki csúszik-mászik a katolikus templomban minden vasárnap, a pap seggét kinyalja, és Gyurcsány szavazó.
Mindenhol van ilyen és olyan ember is. Semmilyen közösségre nem lehet egy az egyben rámondani, hogy gazember az összes.
Én pl. jobboldaliként kikérem magmanka, hogy fasiszta és náci lennék.
2022. dec. 25. 09:18
59:Ha ezt heterokent irod,akkor rendben van.Ha homoként,akkor gyalázat
2022. dec. 25. 10:36
További kérdések: