Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/101 anonim válasza:
35-ös. Szerintem egyáltalán nem így van.
A liberálisok többségének köze nincs mi is az igazi liberalizmus.
Mert aki igazán liberális, az elfogad mindent, a konzervatívot is.
Én bi vagyok, valóban visszafog a konzervatívságom a megélésében, de szerintem a való életbne nem ilyen élesek a határok mint ahogy gondolod.
Pl. a jobboldalon elég sok zsidó származású ember is van. Akkor az hogy van?
42/101 anonim válasza:
41:Én csak annyit mondok,hogy,aki bort iszik és vizet prédikál,az egy szemét gazember
43/101 anonim válasza:
Hm... honnan tudod, hogy én mit prédikálok?
Egyáltalán nem vagyok a melegek ellen. Mint mondtam. Sokkal liberálisabb vagyok, mint a liberálisok, szerintem.
Katolikus, konzervatív családban nőttem fel, ezen nem nagyon lehet változtatni és nem is akarok.
44/101 anonim válasza:
43:Nem lehet változtatni.De teljesen mindegy,a te dolgod este a tükörbe nézni
45/101 anonim válasza:
Tudok tükörbe nézni, mivel nem bántok másokat....
Vagy miért is kellene szégyenkeznem?
46/101 anonim válasza:
45:Ha nem élted meg a férfivel való vágyaidat egyszer sem,akkor nem kell szégyenkezned
47/101 anonim válasza:
Ha megélném sem kellene. Nem gondolom bűnnek ezt.
48/101 anonim válasza:
Ha soha,egyszer sem élted meg,akkor nem is vagy bi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!