Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, akkor meg meghívott valahová? Mit tegyek?
Pont a reggel gondolkoztam egy olyan kérdés feltételén, hogy "Nektek milyen szerencsés balszerencséitek voltak?" Redditen. Szerintem te adtál is egy választ, valamilyen szinten.
Sajnálom, hogy a srác heteró, azonban annak örülök, hogy sikerült egy számodra jó baráti társaságba kerülnöd. :D
#31 örülök, hogy válaszoltam a kérdésedre, még, akkor is ha nem is tudtam róla XD
#32 hát az este folyamán már az volt az első jele, annak, hogy csak barátkozni akar, hogy a barátaival voltunk együtt. Ha csak kettesben lettünk volna, akkor még azt mondom, hogy van esélye annak, hogy lesz valami belőle. Persze ezt próbáltam ignorálni, mert miért ne. De aztán jött a másik meglepetés, mégpedig amikor beszélgetünk a telefonja az asztalon volt és valaki épp hívott neki és egy női név volt oda írva. Ő hagyta kicsörögni és mosolyall az arcán meg fordította a telefont, majd többször hívott neki a csaj és valaki kérdezte ki az, aztán kiderült, hogy ez a lány az ex barátnője aki a lakásán várja őt mert már vagy 2-3 éve nincsenek együtt, de a lány ezt nem érti meg és a srácnak pedig megfelel, hogy itt-ott lefekszik vele a csaj. Mondta, hogy szeretne szakítani vele, csak valahogy a lány nem akar, ami valamennyire igaz lehet, viszont nem létezik, hogy ha annyira meg akar valakivel szakítani egy kapcsolatot, akkor ne tudna. Mert amúgy nagyon egyszerű mindenhol letiltod a csajt és ha a lakásodhoz jön, akkor nem engeded be és előbb vagy utóbb rájön a csaj, hogy ez soha nem fog működni. De szerintem ha nem is akarja bevallani, akkor legalább tudat alatt nem akarja elengedni a csajt és ezért vannak együtt. Valamilyen szinten fáj, de örülök is annak, hogy ez így derült ki mert minnél többet beszélt a csajról annál inkább volt egyértelmű számomra, hogy soha nem lesz kettőnk között semmi és minden mondattal ami kiejtett a száján annál jobban lökött el saját magától. Mondjuk ezek után lehet nem lesz ugyan olyan a barátságunk, mert eddig egy istenként kezeltem őt, most csak egy barátként gondolok rá. Ezt nagy valószínűséggel észre is fogja venni, de ez remélem nem fog gondot okozni közöttünk.
Akkor az hogy kiderült hogy hetero igy nem igazán rajtad múlott, de persze kellett hozzá az hogy ott legyél. Na de mindegy is, a lényeg hogy kiderült.
Igen mostmár igy ez egy másfajta "kapcsolat" lesz, de azért próbált meg fenntartani. Jó dolog az ember életében ha vannak közeli barátai, és ha ilyen jól megértitek egymást, akkor szerintem kár volna érte. Furcsa lehet ez igy most, de szerintem idővel ha nem hanyagolod akkor lehet egy jó barátság belőle. Legalábbis én igy gondolom.
Nagyon hiteltelen ez az egész sztori. Nem ugy érzitek?
A kérdező unalombol irogat olvasgat. Levelezéssel tölti az időt.
"...valaki épp hivott neki..."🙄
Tudom, hogy elég szokatlan a "hivott neki" használata a "hívta őt", de ez a tájszólásbn tényleg létezik. Például én a felvidéki ismerősömnél hallottam ezt a megfogalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!