Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most, akkor meg meghívott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, akkor meg meghívott valahová? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel együtt dolgozom és ő az egyik legédesebb ember akit ismerek. Már elejétől fogva bejön nekem. Tegnap beszélgettünk és valahogy szóba jött az alkohol így erről beszéltünk majd át tértünk a kedvenc helyeinkre ahová szokunk járni. És aztán amikor már készült arra, hogy el megy valahová (mivel más dolga volt, nekem ott kellett maradnom) akkor valamit abba a formában mondott, hogy el mehetnénk valahová egyszer. Először nem értettem amit mondott, mivel eléggé csendesen mondta utána mikor rá kérdeztem újra, akkor ha jól hallottam ezt mondta. De a nap folyamán kicsit el kezdtem kételkedni abba mit is mondott, lehet mert eléggé alacsony a önbecsülésem és ez miatt van ez. Nem tudom hogyan érez irántam, azt tudom, hogy volt barátnője, viszont mindig ha meglát, akkor mosolyog rám és szerintem velem beszél a legtöbbet az emberek közül akikel dolgozunk. Mivel kételkedem abba amit mondott, ezért arra gondoltam, hogy meg beszélnék vele egy találkozót a kedvenc bárban ahová szeret járni viszont félek mivel egyrészt szeretnék vele valamit,de ha el megyek vele valahová munka kívül és hetero, akkor félek attól, hogy többet fogok iránta érezni és a végén össze töröm a saját szívem és a barátságunk sem lesz a régi. Másrészt attól félek, hogy történik köztünk valami és komoly dolog lesz belőle. Azért is félek mivel mielőtt meghívott volna(amibe nem vagyok biztos), akkor arról is beszéltünk, hogy meddig vannak ezek a bárok kinyitva és mesélte, hogy ismer egy borászatot ami 10 ig van kinyitva, de ismeri a tulajdonost és a tulajdonos mondta neki, hogy simán rá bízza a kulcsokat az üzlettől és akár tovább is ott lehet és utána ő fogja bezárni az üzletet. Nem tudom ezt csak érdekességként mondta, vagy arra akart rámutatni, hogy egyedül is lehetünk az este folyamán. Még nincs semmi tapasztalatom más sráccal ezért eléggé félek mivel ha lesz is valami, akkor minden új nekem. Bocs, hogy ennyire szarul írtam le az egészet, össze vagyok az egésztől zavarodva és ez kihat arra amit írok. 20/F

2022. okt. 27. 23:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy egy érdekes játék, én kimondottan élvezni szoktam.
2022. okt. 30. 12:33
 22/37 A kérdező kommentje:
#16 pedig nagyon gyakori kérdés ismerkedésnél, és nem csak férfiak kérdezték tőlem ezt a kérdést. Én nem szertek így egyenesen rákérdezni, mivel tudom milyen szar ha tőlem kérdik és hazdunom kell meg az egész családom ezzel a kérdéssel zaklat 14 éves koromtól és utálom. Ezért próbálom kerülni ezt a témát vagy ha már annyira kíváncsi vagyok, akkor ha egy srác mondjuk azt mondja, hogy: "tegnap voltam moziba" és én rá kérdezek "igen? Kivel barátnődel?" Ha nincs barátnője, akkor el mondja, hogy nincs neki és vissza térhetünk az eredeti kérdésre a filmre, így nem lesz kínos szitu belőle ha esetleg meleg a srác.
2022. okt. 31. 00:47
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy alakult ?
2022. nov. 5. 22:41
 24/37 A kérdező kommentje:

Az elmúlt napok egyikében írtam neki, mivel pont a névnapja volt így ez nagyon jó indok volt arra, hogy ráírjak. (Nem magyarországi naptár szerint, nem Magyarországon élek, srác sem magyar). Szóval ráírtam 1 nappal a névnapja után (mivel akkor tudtam meg, hogy névnapja volt, ezt is úgy, hogy tökre ramdom üzletbe sétáltam be és ki volt írva a neve). Leírom pontosan mit írtunk:

Szia, boldog névnapot kívánok neked! Ma reggel az üzletbe menet láttam ki írva a neved a tegnapi dátummal. Kicsit kések ezzel az üzenettel, de jobb később mint soha 😅 amúgy jövő hétvégén vagy pénteken lenne időd? Mert ha lesz, akkor el mehetnénk valahová leülni.

Ő (kb 30 perccel később): szia. Köszönöm *nevem*😃👍nem vagyok biztos abban, addigra vissza jövök-e. De ha vissza leszek, akkor biztosan el kell mennünk valahová 😁

Én: okés, aztán írj nekem.

Eléggé keveset írtunk, ahogy észrevettem nem nagyon szeret írogatni, inkább személyesen szeret beszélgetni. Ezen kívül nem történt semmi. Ha valami történik, akkor rögtön írok mivel vannak barátaim, de könnyebb kiírni ide a dolgokat mint, hogy mindenkinek erről beszéljek és ha a srác hetero, akkor mindenkinek magyarázzam ezt.

2022. nov. 5. 23:27
 25/37 A kérdező kommentje:

HELYZETJELENTÉS

Kb 15 perce rám írt a srác, majdnem szívrohamot kaptam XD Megírta, hogy holnap el megy sörözni és ha van időm, akkor csatlakozzak, de csak pár sörrt akar meginni, mivel csütörtökön dolgozik. Nagyon izgatott vagyok, de izgulok is mivel félek mi fog történni holnap. Szerintem holnap vissza írok neki, hogy benne vagyok, de a szívem majd kiugrik a helyéről. Kicsit attól is félek, hogy nem lesz egyedül és valamelyik haverja is ott lesz vele. Mondjuk erről nem volt szó, de én túlgondolom az egészet. Tudnátok adni tippeket ha esetleg komolyra fordulna a helyzet? És arra ha a fordítottja lesz és valamelyik haverjával ott lesz velünk?

2022. nov. 8. 22:56
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Várjál, most Te nem elmentél a lakására?
2022. nov. 8. 23:05
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Remélem összejön. :3
2022. nov. 8. 23:22
 28/37 A kérdező kommentje:

"Majd ezután meghívott a lakására.....

Na jó, nem teljesen XD

Miután beszéltünk arról, hogy új lakásba költözött, akkor ő felajánlotta, hogy jöjjek el valamikor aztán pár másodpercig csendben maradt gondolom észre vette, hogy ez kicsit fura meghívás és aztán mondta a város nevét amibe lakik (külön városokban élünk amik egymáshoz közel vannak)."

Először úgy jött ki, de aztán kijavította magát. De ettől még lehet fel hív a lakására, barátként vagy mert többet szeretne, de ez már kérdéses.

2022. nov. 8. 23:24
 29/37 budaiz ***** válasza:
74%

Tiszta görcs az életed. Ha meghiv azért ha nem azért ha más is lesz a sörözésnél azért....Tökölödsz mindenen. Mindenben mástol vársz segitséget? Vagy csak jol érzed magad ezzel a levelezéssel.

20 évesen ez nem normális.

Menj sörözni és kiderül mi lesz.

2022. nov. 9. 10:09
 30/37 A kérdező kommentje:

HELYZETJELENTÉS

Voltam kint a sráccal és a haverjaival is és kiderült, hogy a srác csak barátkozni akar mivel hetero. Viszont, akkor is hálás vagyok az miatt, hogy el mentem velük ki, mert nagyon érdekes és sikeres emberekkel találkoztam szóval kb olyan társaság amibe be szerettem volna kerülni már rég óta. És jó eséllyel máskor is meg fognak engem hívni ilyen összejövetelekre. Volt is erről szó, szóval remélem összejön több ilyen esemény. Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.

2022. nov. 11. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!