Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom legénybúcsúból úgy jött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom legénybúcsúból úgy jött hajnalban haza, hogy számomra kiderült, hogy megcsalt a meghívott "hölggyel". Visszajöhet még a bizalmam valaha felé?

Figyelt kérdés

Megbíztam benne teljes mértékben,nagyon rosszul vagyok mióta tudom. Nem tudok hozzáérni és csak sírok.Sajnálnám ha tönkremenne a kapcsolatunk,mert eddig jó volt, viszont most elvileg az alkohol miatt csinálta.

Máskor is megfog csalni vagy a legtöbb legénybúcsúból ilyen?

Nem mi házasodnánk szerencsére,hanem egy rokona.

2017. jún. 25. 07:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%

Persze, hogy meg fog csalni, ahogy most is. Gyenge jellem, rajtad múlik megbocsátasz-e neki.

Ha van B opciód, tehát okos vagy, szép vagy, sok barátod van, gyakran jársz el másokkal, tudsz váltani, akkor ne bocsájtsd meg, megalázott, ha meg a lehetőségeid beszűkültek, akkor kénytelen leszel elnézni neki, és reménykedni, hogy valóban csak az alkohol, valamint a másik nő aljas csábítása játszott közre.

2017. jún. 25. 07:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Mert ahány legénybúcsú vagy csak egy kanos pasis buli annyi megcsalás. Ne legyél naív. Mert ha megbocsájtod majd úgy gondolkodik hogy ez a marha úgy is megbocsájt és majd mindig félrefog kúrni Te meg úgy is megbocsàjtod neki merz megy majd csokor virággal bombonnal welness7végével ígéretekkel. Számára egy biztos lyuk leszel mert ha nem jön össze neki a csaj " a Ló" akkor majd ott keszel neki Te "a Szamár"
2017. jún. 25. 07:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
1-es nem kell elviselnie és megbocsájtani. Ha valaki nem annyira szép és népszerű még nem jelenti azt hogy vele bármit meglehet tenni és így megalázni. Mert nem egy 10\10-es.
2017. jún. 25. 07:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a bizalmad nem jöhet vissza megcsalni megfog
2017. jún. 25. 07:37
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem mondom magam 10/10-esnek, de havi rendszerességgel próbálkoznak be férfiak,pedig nem is akarok ismerkedni.Amiatt nem aggódom,hogy ne találnék mást, egyszerűen szerelmes vagyok, lehet most már csak voltam és én szeretek kitartani a párom mellett, csak ezek után lehet nem érdemes...ha ennyire megaláz és semmibe vesz
2017. jún. 25. 07:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne, hogy visszajöjjön a bizalmad. A szerelem elmúlik és marad az alaptermészet. Az meg részegen nagyon jól ki tud jönni. Ennyi.
2017. jún. 25. 08:01
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

1# mekkora fsag, hogy ha eppen most nincs mas lehetosege, kenytelen megbocsatani... ha te ennyire becsulod magad, akkor gratulalok, de masokat ne buzdits erre.

kerdezo, en a helyedben nem bocsatanek meg egy ilyet, mert aki megcsal, az nem szeret, de ezt neked kell erezned.

2017. jún. 25. 08:03
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol nem változtatja meg senki jellemét, inkább megmutatja az igazi arcát.

Ha annyira volt részeg, hogy még képes volt bármit csinálni, akkor annyira nem volt az, hogy ne tudta volna, mit tesz. Nem jutottál eszébe akkor. Nem volt elég értékes neki, amit te adsz. Az ő baja.

Remélem, összeszeded magad hamar, kitartás... Nagyon sajnálom! (És ettől a történettől még jobban utálom a lány- meg legénybúcsúkat.)

2017. jún. 25. 09:00
 9/18 anonim ***** válasza:
17%

Na, egyszer felprobalta a tancoslanyt. Mekkora kaland.

Minthabezen mulna egy harmonikus elet: kozos haztartassal, elmenyekkel, gyerekekkel, munkaval stb.

Ha....a szomszedlanyt qrna hetente rendszeresen az mar megcsalas ok. De ez? Ugyanmar. Mi valtozott hogy ez megtortent, elkopott a farka??? Nem. Elzavart otthonrol teged? Nem. Nem fizeti a rezsit? Az se valtozott.... Akkor mi is a gond?

2017. jún. 25. 09:45
 10/18 anonim ***** válasza:
89%
Ja, ha fizeti a rezsit, az tényleg feljogosítja mindenre...
2017. jún. 25. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!