Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom legénybúcsúból úgy jött hajnalban haza, hogy számomra kiderült, hogy megcsalt a meghívott "hölggyel". Visszajöhet még a bizalmam valaha felé?
Megbíztam benne teljes mértékben,nagyon rosszul vagyok mióta tudom. Nem tudok hozzáérni és csak sírok.Sajnálnám ha tönkremenne a kapcsolatunk,mert eddig jó volt, viszont most elvileg az alkohol miatt csinálta.
Máskor is megfog csalni vagy a legtöbb legénybúcsúból ilyen?
Nem mi házasodnánk szerencsére,hanem egy rokona.
Persze, hogy meg fog csalni, ahogy most is. Gyenge jellem, rajtad múlik megbocsátasz-e neki.
Ha van B opciód, tehát okos vagy, szép vagy, sok barátod van, gyakran jársz el másokkal, tudsz váltani, akkor ne bocsájtsd meg, megalázott, ha meg a lehetőségeid beszűkültek, akkor kénytelen leszel elnézni neki, és reménykedni, hogy valóban csak az alkohol, valamint a másik nő aljas csábítása játszott közre.
1# mekkora fsag, hogy ha eppen most nincs mas lehetosege, kenytelen megbocsatani... ha te ennyire becsulod magad, akkor gratulalok, de masokat ne buzdits erre.
kerdezo, en a helyedben nem bocsatanek meg egy ilyet, mert aki megcsal, az nem szeret, de ezt neked kell erezned.
Az alkohol nem változtatja meg senki jellemét, inkább megmutatja az igazi arcát.
Ha annyira volt részeg, hogy még képes volt bármit csinálni, akkor annyira nem volt az, hogy ne tudta volna, mit tesz. Nem jutottál eszébe akkor. Nem volt elég értékes neki, amit te adsz. Az ő baja.
Remélem, összeszeded magad hamar, kitartás... Nagyon sajnálom! (És ettől a történettől még jobban utálom a lány- meg legénybúcsúkat.)
Na, egyszer felprobalta a tancoslanyt. Mekkora kaland.
Minthabezen mulna egy harmonikus elet: kozos haztartassal, elmenyekkel, gyerekekkel, munkaval stb.
Ha....a szomszedlanyt qrna hetente rendszeresen az mar megcsalas ok. De ez? Ugyanmar. Mi valtozott hogy ez megtortent, elkopott a farka??? Nem. Elzavart otthonrol teged? Nem. Nem fizeti a rezsit? Az se valtozott.... Akkor mi is a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!