Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub csajok, mi volt a legkeményebb büntetés amit valaha kaptatok?
Én a másik oldalról.
1; max amit a lány szerett volna.
2; volt aki csak tenyérel kért fenekelést, volt aki plcával, nadrágszíjjal. Másnál a vége a viasz volt, illetve csipesz a csiklójára.
Aki csak ismerkedik vele annál mindig fontos a fokozatosság. Úgyis rájön a határaira, és max feszegetni fogja 😊
Én anno domináns félként megtiltottam a páromnak, hogy elélvezzen, csak akkor élvezhetett amikor én ott voltam és akkor is csak tőlem.
Alaposan felizgattam, ciciszopogatással, popsinyalással és simogatással + minimális punci kényeztetéssel mert addigra már CSURGOTT annyira be volt indulva, de csak sokkal később engedtem, hogy elélvezzen. Volt amikor 3 hétig nem is nyúlhatott magához és folyton hívogatott, hogy most már szabad-e de én mindig nemet mondtam :)
26/F
Egyszer részegen ramasztam a pasim legjobb baratjara.
Ő meg észrevette. Szólt neki és bementünk szobara. kikötöztek és nadragszíjjal elfenekeltek, majd szopattak és seggbe raktak L20
több is volt..
amikor a párommal kirándultunk, egy erdőben, kikötözött egy fához, és elfenekelt csalánnal, de kaptam a hátamra, a combomra meg "oda" is.. utána meg otthagyott meztelenül kikötve 1 órára, mindenem fájt és viszketett, folyamatosan könnyeztem az égő fájdalomtól ott, ráaádsul féltem, h arra jönnek mások és meglátnak
amikor úgy elvert nádpálcával h napokig nem volt kedvem leülni
amikor a mellbimbómra csipeszeket rakott és úgy kötött ki állva, h lábujjhegyen kellett állnom és minden mozdulat rettenetesen fájt a csipeszek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!