Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub csajok, mi volt a legkemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub csajok, mi volt a legkeményebb büntetés amit valaha kaptatok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Sose durvulunk.
2017. máj. 27. 13:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
popsiba és punciba egy-egy dildó és ezt 10 percig kellett bírnom
2017. máj. 27. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Én a másik oldalról.

1; max amit a lány szerett volna.

2; volt aki csak tenyérel kért fenekelést, volt aki plcával, nadrágszíjjal. Másnál a vége a viasz volt, illetve csipesz a csiklójára.

Aki csak ismerkedik vele annál mindig fontos a fokozatosság. Úgyis rájön a határaira, és max feszegetni fogja 😊

2017. máj. 27. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
engem csak megkotoztek hogy mozdulni se birtam, leragasztottak a szamat es ovvel elfenekeltek, aztan kemenyen meg dugtak. jo volt de tobbre vagyom
2017. máj. 27. 14:24
 5/11 Tompadúr ***** válasza:
70%

Én anno domináns félként megtiltottam a páromnak, hogy elélvezzen, csak akkor élvezhetett amikor én ott voltam és akkor is csak tőlem.

Alaposan felizgattam, ciciszopogatással, popsinyalással és simogatással + minimális punci kényeztetéssel mert addigra már CSURGOTT annyira be volt indulva, de csak sokkal később engedtem, hogy elélvezzen. Volt amikor 3 hétig nem is nyúlhatott magához és folyton hívogatott, hogy most már szabad-e de én mindig nemet mondtam :)

26/F

2017. máj. 27. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer részegen ramasztam a pasim legjobb baratjara.

Ő meg észrevette. Szólt neki és bementünk szobara. kikötöztek és nadragszíjjal elfenekeltek, majd szopattak és seggbe raktak L20

2017. máj. 27. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

több is volt..

amikor a párommal kirándultunk, egy erdőben, kikötözött egy fához, és elfenekelt csalánnal, de kaptam a hátamra, a combomra meg "oda" is.. utána meg otthagyott meztelenül kikötve 1 órára, mindenem fájt és viszketett, folyamatosan könnyeztem az égő fájdalomtól ott, ráaádsul féltem, h arra jönnek mások és meglátnak

amikor úgy elvert nádpálcával h napokig nem volt kedvem leülni

amikor a mellbimbómra csipeszeket rakott és úgy kötött ki állva, h lábujjhegyen kellett állnom és minden mozdulat rettenetesen fájt a csipeszek miatt

2017. máj. 27. 17:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencsére nem volt durva dolog
2017. máj. 27. 20:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk se
2017. jún. 23. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
nádpálcázás popsira és puncira, illetve dildok bent tartása meghatározott ideig
2017. jún. 23. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!