Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom legénybúcsúból úgy jött hajnalban haza, hogy számomra kiderült, hogy megcsalt a meghívott "hölggyel". Visszajöhet még a bizalmam valaha felé?
Megbíztam benne teljes mértékben,nagyon rosszul vagyok mióta tudom. Nem tudok hozzáérni és csak sírok.Sajnálnám ha tönkremenne a kapcsolatunk,mert eddig jó volt, viszont most elvileg az alkohol miatt csinálta.
Máskor is megfog csalni vagy a legtöbb legénybúcsúból ilyen?
Nem mi házasodnánk szerencsére,hanem egy rokona.
ha őszintén szereted és meg tudsz neki bocsájtani akkor lehet érdemes. egy kapcsolat nem csak a szexualitásból áll, hosszú távon annak van kb a legkisebb szerepe, szóval ha minden más téren működőképes a dolog...
na meg bevallotta, amiből arra következtetek, hogy alapvetően becsületes jellem lehet.
Na jó őszintén: a legénybúcsúk nagyrészt erről szólnak. Párodat a haverok bevitték a susnyásba tudod ilyenkor könnyű elcsábulni...
De szerintem nem egy nagy deal. Adj magadnak egy kis időt és majd jobb lesz. Neki meg egy esélyt. Ott és akkor nem is gondolkodott, mit csinál, megérdemel egy esélyt ha szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!