Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívott egy barátom legénybúcsúba sztriptízelni. Azt mondta elég ha csak fehérneműig vetkőzök. Szerintetek tényleg csak ez lenne ? Szívesen olvasnék tapasztalatokat leginkább lányoktól, de fiúk is leírhatják, hogy mi zajlik egy ilyen legénybúcsúba.
Rengeteg legénybúcsún résztvettem már és minden alkalommal legalább 4pasival lefeküdtem, sokszor volt, hogy többet is kényeztettem egyszerre. Van ilyen, kinek mire van igénye :)
24/L
Az hív ilyen célra lányt baráti társaságból, akinek nagyon dögös kis nő van a baráti társaságában, aki épp független. És a nyakam rá, hogy kérdezőnekis megígérték a 100 ezret. Csak a kérdező naiv és nem esett le neki, hogy ez azt jelenti, hogy a bulin részt vevő összes pasi meg fogja dugni.
Kedves Kérdező! Megvolt azóta a legénybúcsú? Milyen volt? Hogyan merre alakult?
Tényleg csak fehérneműre vetkőztél vagy jobban is? Mennyire?
Ha még nem volt meg, akkor a legénybúcsú előtt javaslok 1-2 pohár bort. (Nem helyben, nehogy tegyenek bele drogot.) Azzal még tudod kontrollálni magad, de lazábban, természetesebben tudsz majd vetkőzni.
Várom válaszod: Feri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!