Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A diploma nélküli nők jobbak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diploma nélküli nők jobbak az ágyban? Jobban sz*pnak? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 21:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Amekkora szopás megszerezni egy diplomát, szerintem a diplomások jobbak.
2021. aug. 27. 21:32
 2/26 anonim ***** válasza:
84%

Jobbak a diplomások. Perverzebbek, szabadabbak, sokkal több a fantáziàjuk.

Voltam 8 általànost végzettel, közönséges beszéd, alpàri modor, nulla fantázia. Egyből szopni kezdett, csak néztem mint a moziban.

2021. aug. 27. 21:37
 3/26 anonim ***** válasza:
86%
Semmi összefüggés.
2021. aug. 27. 21:41
 4/26 anonim ***** válasza:
77%
Hát nálunk a melóhelyen a főnöknek mindíg volt egy kvája, szó szerint. Aztán jóideig le volt ragadva egy szakközepes csajnál úgyhogy valamit tudhatott. A legutóbbi kovid lezárásoknál viszont jött hozzánk egy óvonő (diplomás csaj, de semmire nem jó neki kb)aki alkatilag hasonló volt ahoz akinél eddig le volt ragadva. Volt idő amikor mind a két csajt dugta, de egy idő után a diplomás csaj maradt nyeregben. Így most ő élvezi az "előnyöket" hogy kb nem csinál semmit, legfeljebb csak dirigál a többieknek.
2021. aug. 27. 21:49
 5/26 anonim ***** válasza:
85%
Próbálom keresni az összefüggést de nem találom.
2021. aug. 27. 21:50
 6/26 anonim ***** válasza:
14%
A nők nem értenek a dugáshoz, nincs fantáziájuk hozzá, és hát többnyire passzívak is. Motiváció híján fejlődni sem fognak...
2021. aug. 27. 21:52
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
#6 lehet azért passzívak mert olyan béna vagy.
2021. aug. 27. 21:54
 8/26 anonim ***** válasza:
81%
A diplomások jobbak.
2021. aug. 27. 21:56
 9/26 anonim ***** válasza:
93%
6os te jó szr lehetsz az ágyban ha nálad egy nő passzívan fekszik. De lehet csak le kellene ereszd a guminődet, már nagyon régóta gyötörheted
2021. aug. 27. 21:57
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
Az iskolai végzettség általában összefügg az általános műveltséggel, ami meg szerintem eléggé kihat a szexualitás felé mutatott hozzáállásra.
2021. aug. 27. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!