Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorok tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Lányok, mekkora ment már tövig orálnál? Milyen érzés volt? Mit szólt a srác?
Srácok, mekkora a méretetek? Meddig ment be max orálnál a lánynak? Milyen érzés volt?
2021. aug. 27. 14:27
1/3 anonim válasza:
16 cm a farkam, de 98%-nál ez nem megy le.
1 lány volt akinél lement teljesen.
Nagyon jó jó érzés, de nem eröltetem, tudom, hogy sokaknak ez nem jó, mert egyszerűen nem megy..
Szóval, ha magától csinálja ok, ha nem nem kérem direkt.
2/3 anonim válasza:
Átlagos a méretem, de egyetértek az #1-essel, a nők 99%-a nem képes erre a mutatványra még átlagmérettel sem. Nem kell erőltetni, ha felajánlják akkor örülj neki, de nagyon kell figyelni a mélytorkozásnál a tempóra és a másik légzésének az ütemére.
3/3 anonim válasza:
17-18 centi. Az én párom elég mélyen be tudja kapni, de van mikor öklendezik szegényem ezért ezt nem is nagyon erőltetjük. Ha nem kapja be nagyon akkor is világi ahogy szopni tud <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!