Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorok, hogy csináljam?
Szeretném ezt a technikát kipróbálni, mert rengeteget olvastam róla, beszélgettünk a párommal is, és ő is szeretné. Félreértés ne essék, nem kényszerít semmire.
Kérem a válaszolókat, hogy a "Google a barátod" jellegű válaszokat hanyagolják. Mint mondtam, olvastam már róla, de a legtöbb oldalon csak másolt szövegek vannak.
Nem bánnám, ha a válaszadók között akadna olyan, aki már csinálta is, és nem csak a hallott/olvasott dolgokat tudja elmondani, hanem van tapasztalata.
Előre is köszönöm a segítséget!
Hát..én is csak tapasztalat alapján tudok válaszolni, de nem hasonlóan, mint az első :)
Nekem már elsőre lement (20cm), de viszont párom nem igazán érzett semmit. Aztán egyszer véletlen nyeltem egyet közben és Ő is mélyebbre tolta egy picit (mert fészkelődött), és azonnal lecsúszott :) Azóta csak ezt szeretné :) (a szájpadlásodról csúszik le, és az nagyon jó:)) De úgy semmiképpen se menjen el például, mert fuldokolni fogsz :)
Kellemes szórakozást!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!