Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, leány búcsún milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, leány búcsún milyen vad dolgok szoktak történni?Szoktak striptíz fiúk izmosak vrtkőzni, és történnek olyan dolgok amit a vőlegény , vagy mit meghívottként vagytok jelen a ti párotok is jobb ha soha nem tud meg?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 06:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Mindig van pasi is a buliba, a tobbit a fantaziadra bízom 😀
2022. ápr. 29. 06:56
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Persze! Nagy titok a lányoknál, hogy mi történik aznap, senkinek nem beszélünk róla, nehogy megtudja a pasink.
2022. ápr. 29. 06:57
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Hmm. Én szívesen lennék a pasi ilyen buliban. Szórakoztató az intellektuális, és még rosszul sem nézek ki ^_^
2022. ápr. 29. 07:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Konkrétabvan?
2022. ápr. 29. 07:11
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Egyetemistaként vállaltam ilyen bulikat lánybúcsúkon. A csajok sokkal durvábban be tudnak piálni mint a fiúk, és olyankor nem szégyellősek! 😁😄
2022. ápr. 29. 07:12
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Én csak kétszer voltam lánybúcsún, az egyik kb babazsúr volt ovisoknak, a másikon viszon volt bőven pia és táncos fiú álló farokkal. No nem mondom szexi pasi volt és a farka is finom volt meg jól is bírta, de azt is eldöntöttem hogy ha én megyek férjhez, ilyen nem lesz. És bele se akarok gondolni mit csinálnak legénybúcsún...
2022. ápr. 29. 07:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Én 1x-2x voltam legénybúcsún, mocskosul berúgtunk és csak qx volt stripper csaj, de senki nem húzta meg,nem is vállalta volna.Igen a csajok gátlastalanabbak durvábbak ha isznak.
2022. ápr. 29. 07:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A legénybucsú lofasz egy csajbulihoz képest. Mi csak vedelünk, mint a gép, de a csajok keményen le tudnak aljasodni és nincsenek gátlások.
2022. ápr. 29. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:
46%
Olyankor mindenki baszik mindenkivel.
2022. ápr. 29. 09:00
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

Pultosként dolgoztam az egyetemi éveim alatt, és volt hogy kibérelték a helyet egy-egy estére. A legemlékezetesebb az volt amikor a bérelt 3 táncos faszi lelépett az egyik koszorús lánnyal kb fél óra után és a csajoknak fel sem tűnt, mert addigra mocskosul berúgtak a koktéloktól, záráskor meg ébresztgethettem őket...

Amúgy tapasztalatom szerint az esetek többségében nem a menyasszony aki lealjasodik hanem a többiek.

2022. ápr. 29. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!