Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, leány búcsún milyen vad dolgok szoktak történni?Szoktak striptíz fiúk izmosak vrtkőzni, és történnek olyan dolgok amit a vőlegény , vagy mit meghívottként vagytok jelen a ti párotok is jobb ha soha nem tud meg?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 06:41
1/11 anonim válasza:
Mindig van pasi is a buliba, a tobbit a fantaziadra bízom 😀
2/11 anonim válasza:
Persze! Nagy titok a lányoknál, hogy mi történik aznap, senkinek nem beszélünk róla, nehogy megtudja a pasink.
3/11 anonim válasza:
Hmm. Én szívesen lennék a pasi ilyen buliban. Szórakoztató az intellektuális, és még rosszul sem nézek ki ^_^
4/11 A kérdező kommentje:
Konkrétabvan?
2022. ápr. 29. 07:11
5/11 anonim válasza:
Egyetemistaként vállaltam ilyen bulikat lánybúcsúkon. A csajok sokkal durvábban be tudnak piálni mint a fiúk, és olyankor nem szégyellősek! 😁😄
6/11 anonim válasza:
Én csak kétszer voltam lánybúcsún, az egyik kb babazsúr volt ovisoknak, a másikon viszon volt bőven pia és táncos fiú álló farokkal. No nem mondom szexi pasi volt és a farka is finom volt meg jól is bírta, de azt is eldöntöttem hogy ha én megyek férjhez, ilyen nem lesz. És bele se akarok gondolni mit csinálnak legénybúcsún...
7/11 A kérdező kommentje:
Én 1x-2x voltam legénybúcsún, mocskosul berúgtunk és csak qx volt stripper csaj, de senki nem húzta meg,nem is vállalta volna.Igen a csajok gátlastalanabbak durvábbak ha isznak.
2022. ápr. 29. 07:33
8/11 anonim válasza:
A legénybucsú lofasz egy csajbulihoz képest. Mi csak vedelünk, mint a gép, de a csajok keményen le tudnak aljasodni és nincsenek gátlások.
9/11 anonim válasza:
Olyankor mindenki baszik mindenkivel.
10/11 anonim válasza:
Pultosként dolgoztam az egyetemi éveim alatt, és volt hogy kibérelték a helyet egy-egy estére. A legemlékezetesebb az volt amikor a bérelt 3 táncos faszi lelépett az egyik koszorús lánnyal kb fél óra után és a csajoknak fel sem tűnt, mert addigra mocskosul berúgtak a koktéloktól, záráskor meg ébresztgethettem őket...
Amúgy tapasztalatom szerint az esetek többségében nem a menyasszony aki lealjasodik hanem a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!