Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is túl sok szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túl sok szexet akar a völegényem?

Figyelt kérdés

Én 19 éves lány vagyok a barátom 23 éves.

3 éve vagyunk együtt.

És ha mellette fekszek vagy ha csak meg ölel vagy megcsókol mindig be indul meg meg kíván nagyon.

Van hogy alszunk már este és ha hozzá bujok ő már egyből tépi rólam a ruhát lefele.

Minden nap kerül együttlétre sor vmikor nem is egyszer..

Szerintetek túlzásba viszi vagy Nem?

Az elején nem volt velem ilyen akkor is szeretkeztünk minden nap de nem tépte le rólam a ruhát mikor alszok meg ilyenek kb 5-6 hónapja csinálja ezt és ha megkérdezem azt mondja hogy nagyon kiván nem tudja mivan vele meg hogy azért van mert nagyon szerett...

Pedig nem vagyok egy sovány alkat vagy vmi bombázó hogy azért tegye. Szerintetek?

2018. jan. 8. 22:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki!

Sok nő ezt szeretné 3 év után.

2018. jan. 8. 22:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Te kívánod őt ennyiszer? Élvezed a Vele való együttlétet?

Lehet, hogy tényleg nagyon kötődik hozzád érzelmileg is.

2018. jan. 8. 22:04
 3/18 A kérdező kommentje:

Örülök neki, meg jól is esik hogy ennyire "kellek neki, törödik" velem..

Csak kíváncsi voltam másnák a véleményére is.

2018. jan. 8. 22:06
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd 5-8 év múlva,pont az ellenkezőjét fogod kérdezni.
2018. jan. 8. 22:10
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Megnéztem a jogtárban, és sajnos igazad van. Naponta csak egyszer kívánhat meg a vőlegényed. Ha a férjed lenne, akkor némileg engedékenyebb a jogszabály, de a ruhát akkor is óvatosan kell levennie rólad. Ha nem változik, pereld be!
2018. jan. 8. 22:10
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is kell egy ilyen pasi!
2018. jan. 8. 22:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Te ruhában alszol? Én pizsiben.

Most a kanosabb idöszakát éli, hormontultengése van. Majd lesz ez kevesebb is, ne aggódj.

2018. jan. 8. 22:17
 8/18 A kérdező kommentje:
Pizsomára gondoltam.
2018. jan. 8. 22:20
 9/18 anonim ***** válasza:
35%
5-6 hónapja szakított a másik barátnőjével, most helyette is neked helytállnod, azaz feküdnöd.
2018. jan. 8. 22:35
 10/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, hogy lehet 3 év után is kívánni a szexet valakivel. Főleg napi szinten. Nekem unalmas lenne...úgyhogy örülj neki :D
2018. jan. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!