Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen megérteni a vőlegényem. Kezdek megijedni ettől! Nektek mi a véleményetek a békülő szexről?
Nagyon ritkán ugyan, de mostanában amikor összeveszünk a párommal, akkor ő megoldásképpen a szexet választja.
Isteni, ne értsetek félre, ráaldásul ez ad egy pluszt az együttlétünknek, ( persze azért nincs ellaposodva a szexuális életünk, ezzel ne értsetek félre !) de ez hosszútávon így nem működhet ! Ez semmire nem megoldás !
Például anyóssal kapcsolatos nézeteltérés, stb.
Igazad van, hosszútávon szerintem sem megoldás.
Írod:
"ráadásul ez ad egy pluszt (!) az együttlétnek"
Igen, most még ad.
Ezzel a módszerrel rövid ideig tényleg "fickóssá" teheti magát az ember, de később (10-15 év múlva) mi lesz, vagy akkor már csak a vitátok marad "békítő" szex nélkül?
Bocs a válaszom lemaradt:
Szerintem nincs ezzel baj, a szexet feldobja. Hátránya az, hogy a problémát nem oldja meg, csak elnapolja. Illetve a volegenyed láthatóan elkezdte eszközként használni a veszekedést arra, hogy jo szexet kapjon.
Hát ha anyóssal kapcsolatban veszekedtek, akkor rossz kategóriában tetted fel a kérdést, még ha szex is a vége.
Költözzetek olyan helyre, hogy ne legyen közvetlen busz vagy vonat összeköttetés, pl. Nyíregyházáról Pécsre. Távolság egy jó orvosság.
Nem írtad, hány évesek vagytok és házasok-e, de ez megölheti a kapcsolatot.
Ja, vólegényed, bocs, csak most realizáltam. Szóval erősen katalizálhatja az esküvő elmaradását.
Előző voltam.
Beszéltem vele erről, de szerinte butaság ez részemről.
Semmi okom kiakadni emiatt. Értékeljem inkább, hogy ilyen odaadó párom !
Tanácstalan vagyok, és forrongok a dühtől és a méregtől, de majd idővel talán alakul. Meg kell nyugodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!