Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Képtelen megérteni a vőlegénye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen megérteni a vőlegényem. Kezdek megijedni ettől! Nektek mi a véleményetek a békülő szexről?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán ugyan, de mostanában amikor összeveszünk a párommal, akkor ő megoldásképpen a szexet választja.

Isteni, ne értsetek félre, ráaldásul ez ad egy pluszt az együttlétünknek, ( persze azért nincs ellaposodva a szexuális életünk, ezzel ne értsetek félre !) de ez hosszútávon így nem működhet ! Ez semmire nem megoldás !

Például anyóssal kapcsolatos nézeteltérés, stb.

2018. júl. 9. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazad van, hosszútávon szerintem sem megoldás.

Írod:

"ráadásul ez ad egy pluszt (!) az együttlétnek"

Igen, most még ad.

Ezzel a módszerrel rövid ideig tényleg "fickóssá" teheti magát az ember, de később (10-15 év múlva) mi lesz, vagy akkor már csak a vitátok marad "békítő" szex nélkül?

2018. júl. 9. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocs a válaszom lemaradt:

Szerintem nincs ezzel baj, a szexet feldobja. Hátránya az, hogy a problémát nem oldja meg, csak elnapolja. Illetve a volegenyed láthatóan elkezdte eszközként használni a veszekedést arra, hogy jo szexet kapjon.

2018. júl. 9. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ha anyóssal kapcsolatban veszekedtek, akkor rossz kategóriában tetted fel a kérdést, még ha szex is a vége.

Költözzetek olyan helyre, hogy ne legyen közvetlen busz vagy vonat összeköttetés, pl. Nyíregyházáról Pécsre. Távolság egy jó orvosság.

Nem írtad, hány évesek vagytok és házasok-e, de ez megölheti a kapcsolatot.

2018. júl. 9. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Ja, vólegényed, bocs, csak most realizáltam. Szóval erősen katalizálhatja az esküvő elmaradását.

Előző voltam.

2018. júl. 9. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
A problémákat meg kell beszélnetek, kibeszélnetek magatokat, különben csak gyűlik és gyűlik és egyszer mindent egymásra zúdítotok.. szóval a szex nem megoldás. Elég alap lenne a megfelelő kommunikáció egy kapcsolatban, ha ez nincs meg nálatok, az elég baj.
2018. júl. 9. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már a kérdést elolvasva is bedepiztem. Egyértelműen csak elnapolja a dolgokat, és később még rosszabb lesz. Az ilyen kapcsolatnak nincs hosszú élete, vagy ha az lesz, akkor nagyon keserves és boldogtalan lesz.
2018. júl. 9. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele erről, de szerinte butaság ez részemről.

Semmi okom kiakadni emiatt. Értékeljem inkább, hogy ilyen odaadó párom !

Tanácstalan vagyok, és forrongok a dühtől és a méregtől, de majd idővel talán alakul. Meg kell nyugodnom.

2018. júl. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!