Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a nők, hogy a méret a lényeg? Sose fogom megérteni ...
Ezt melyik mondja, mert itt meg a csapbol is az folyik, hogy nem szamit.
Max annyira, tenyleg ne legyen micropenisz.
Első!
Itt azt se szabad elhinni, amit kérdeznek.
A második az élő példa, minden ilyen válasznál megjelenik valami sztorival, aztán álszenteskedik.
Majd figyeld meg, 81%
Voltál már alacsony kis kezű nőben?12 cm nél felakadsz hátulról és kin van még a farkad nagy része és sokszor fáj a vége?
190es volt kosárlabdázó nővel fiatalon? a kis vékonyka akkor még alig 4vastag 16-17centiseddel háromszor szélesebb hüvelyben aminek nem érezted a végét?
Jóétvágyú 160magas nővel?akibe a 22-24is tövig ment és hiába dugtad tövig a 19es szerszámod csak akkor nyög fel,még jöhetne 2-3centi azt mondta?
Mert minden nő más méretű,elég volna egy univerzális cipőméret nem?
Amúgy az átlag:
hosszúság (mérőrúddal mérve): 6,9-15 cm (2,7-5,9 inch);
szélesség: 4,8-6,3 cm (1,9-2,5 inch);
bemeneti átmérő: 2,4 - 6,5 cm (0,94 - 2,56 inch)valakinél 7,5cm ig valahol olvastam
az izgalmi állapot másfélszeresére növeli a nyugalmi állapotot,valahol 200-300% olvastam hosszban
#8 Szia Ubi.Igazad van tényleg.Nekem is vékony volt 25évesen is még.Nézd van a hogyan növelhetjük a péniszünket fórum ott vannak sokan és ha visszaolvasol sokan megnövelték.3,5 ből 3,8-4 és 1-3cm növelés nem lehetetlen feladat és meg is marad.
Teljesen megértelek amúgy emlékszem alig volt 4vastag de az nem volt annyira rossz.Rohadt pár milliméter nagyon sokat számít.Naponta 10perc masszírozás beindítaná első körben.Kéne neked egy kis sikerélmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!