Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj vagy neki kéne ezt megérteni és elfogadni?
Par hónap talalkozgatas utan lefekudtem egy ferfivel aki mostmar a párom. Első szexnèl bele elvezett a szamba,(az elott még senki tehat ki akartam probalni) ... nem tetszett az íze es kellemetlen erzes volt.Mondtam neki h tobbszor nem akarom ezt...
Azota akarhanyszor szexelunk mindig a stamba akar elmenni en nem akarom ezt..de mindig buntudatot akar kelteni bennem hogy ez milyen csunya dolog tolem ,marmint az h en nem szeretnèm ..
Ez egyáltalán nem kötelező dolog, ha nem akarod ne hagyd örüljön hogy dughat legalább.
F
Miért nem lehet nyaktól lefele akárhova élvezni? Miért kell valakinek az arcába, szájába engedni ha nem akarja?
Nekem anno az exem nem értette meg, hogy nem szeretném. Vagyis egyszer így élvezett el akkor mondtam hogy többet nem akarom, aztán folyamatosan erőltette, olyan is volt hogy direkt ráhúzta a fejem és nem engedte el amíg bele nem élvezett, utána rohantam kiköpni volt hogy hánytam is... és azóta se bírom elviselni a gondolatát sem, hogy valaki az arcomra vagy a számba verje... felőlem mehet cicire, fenékre, hasra, puncira, bánja a fene...
Pont így gondolom ahogy az utolsó.
Kérdező!Ne €rezd szarul magad.Mondd hogy nem és kész.
Ha nem hagy békén mondd neki hogy te arra izgulsz ha egy 20as felcsatólhatóssal jól megdugod....és milyen szemét már ha nem engedi.
Én sem engedem a számba.Próbáltam, rossz élmény.Ami rossz azt nem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!