Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolléga meghívott magához szexelni. Egy ilyen, hogy szokott zajlani? :D
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 21:48
1/23 anonim válasza:
Szűz vagy vagy mi?
Mi mondjuk meg hogy szexelj?:D
2/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz :D de, mi? Bekopogtatok, hogy megjottem? :D
2021. szept. 3. 21:50
3/23 anonim válasza:
Hogy hivott el? En meg azt se tudom, hogy az hogyan zajlik :D elmeseled?
4/23 anonim válasza:
Megjelensz a megbeszélt időpontban, aztán majd ő úgy is irányít. Gondolom te vagy a nő.
5/23 anonim válasza:
nem, szexelj vele az ablakon keresztül:D
6/23 anonim válasza:
Egy excel táblát kell kitölteni előjátéknak. Ezt pedig a HR jóváhagyja e-mailben.
7/23 anonim válasza:
ja vagy szkenneld be neki a csúnyádat, ő meg emailben rád kattint 😀
8/23 anonim válasza:
Bekopogsz, kinyitja.... jöttem dugni
9/23 anonim válasza:
Ereszd el a dolgot! Vagy mondd hogy találkozzatok egy helyen, ami nem nála van még!
10/23 anonim válasza:
SMSt is írhatsz neki az ajtóból ha az kényelmesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!