Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a fekete srácokkal?

Az, hogy volt nővel, valószínűleg azért volt mert nem fogadta el magát és meg akart felelni a "társadalmi elvárosoknak", nem pedig azért mert ő vágyott rá. Egyébként ezzel pont, hogy megcáfoltad magadat is, mégiscsak volt olyan nő aki lefeküdt vele. Akkor mégis, hogy válhatott volna azért meleggé mert nem kellett a nőknek? Hisz volt olyan nő akinek mégiscsak kellett volna, akkor hogyhogy nem érzed az ellentmondást? :D
Hidd el, én nálad is több meleget ismerek, és mindenféle ember van közöttük. Egyébként attól a ismersz 1-2 meleget, az nem feltétlenül reprezentatív. Mert én meg több tucatot ismerek, szóval az én mintám megbízhatóbb:P. Sosem értettem az ilyen embereket egyébként akik azt hiszik, hogy a világ az ő tapasztalataik körül forog.

42:Tipikus szánalmas személyeskedés
Én is személyeskedhetnék, de tudom hogy egy ilyen senkiházi szarnak az élet is elég nagy szenvedés

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!