Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek már volt olyan helyzet amikor a lehető legrosszabbkor lett merevedésetek és ezt észre vette valaki?
Rengeteg!
Minden reggel kőkeményen ébredem ami tart min félórán át de van,hogy tovább ha nem segítek v valaki más épp rajta...
Mindegy hol ébredem ez így van😉
Még általános iskolában, 8.ban az iskola legszebb lánya azt mondta, masszírozzam meg. Mögé ültem a széken és úgy nyomkodtam. A feneke két partja közt volt az én cerkám pontosan, erre a sok ingerre viszont fel is állt és utólag mondta a többi lánynak, hogy "éreztem a faszát" persze úgy, hogy halljam én is.
Nekem az addigi legingerlőbb dolog volt ez, hogy közvetleb oda simulni, nyomkodni kezemmel stb.
Haverommal egy szobában aludtunk nyaraláson és már 3 napja nem vertem ki. Reggel amikor felkeltünk és mászott ki az ágyból, fingott egy nagyot közben aztán mondta, hogy "Bocs, felröppent a pillangó."
Na erre elkezdtem merevedni, de nem látta, mert még be voltam takarózva. Mondtam neki, hogy nyugodtan engedje ki a gázt, ha még van benne, erre még kettőt durrantott. Utána elment mosakodni meg fogat mosni, és meg téptem két szilviát és kifacsartam beléjük a farkamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!