Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, nektek már volt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek már volt olyan helyzet amikor a lehető legrosszabbkor lett merevedésetek és ezt észre vette valaki?

Figyelt kérdés
Várom a sztorikat🤭
2022. szept. 26. 06:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Rengeteg!

Minden reggel kőkeményen ébredem ami tart min félórán át de van,hogy tovább ha nem segítek v valaki más épp rajta...

Mindegy hol ébredem ez így van😉

2022. szept. 26. 07:06
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Persze hogy volt, nem is egy 😀
2022. szept. 26. 07:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Még általános iskolában, 8.ban az iskola legszebb lánya azt mondta, masszírozzam meg. Mögé ültem a széken és úgy nyomkodtam. A feneke két partja közt volt az én cerkám pontosan, erre a sok ingerre viszont fel is állt és utólag mondta a többi lánynak, hogy "éreztem a faszát" persze úgy, hogy halljam én is.

Nekem az addigi legingerlőbb dolog volt ez, hogy közvetleb oda simulni, nyomkodni kezemmel stb.

2022. szept. 26. 07:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Uszoda zuhanyzójában el is kezdtem kiverni és bejöttek a szemközti tusolóba, befordultam a fal felé és csináltam tovább
2022. szept. 26. 08:07
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem is egyszer volt ilyen :D
2022. szept. 26. 08:19
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
sok ilyen volt
2022. szept. 26. 08:26
 7/13 anonim ***** válasza:
26%

Haverommal egy szobában aludtunk nyaraláson és már 3 napja nem vertem ki. Reggel amikor felkeltünk és mászott ki az ágyból, fingott egy nagyot közben aztán mondta, hogy "Bocs, felröppent a pillangó."

Na erre elkezdtem merevedni, de nem látta, mert még be voltam takarózva. Mondtam neki, hogy nyugodtan engedje ki a gázt, ha még van benne, erre még kettőt durrantott. Utána elment mosakodni meg fogat mosni, és meg téptem két szilviát és kifacsartam beléjük a farkamat.

2022. szept. 26. 08:31
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen volt ilyen.
2022. szept. 26. 08:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt nem is egyszer… a legkínosabb talán a buszon 😁
2022. szept. 26. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem voltál még tini, vagy impotens valaki ha soha nem volt még ilyen 😅
2022. szept. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!