Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik már voltak lézeresen szőrtelenítés kezelésen intim területeken! Milyen a helyzet?
Figyelt kérdés
Szeretnék én is szőrteleníttetni ott, de nagyon félek, hogy ciki helyzet lesz. Nem tudom mit tegyek. Privátot elfogadok, segítséget, vagy bíztatást.2021. szept. 8. 16:09
1/13 anonim válasza:
Engem meg az érdekelne, hogy ilyet hol lehet? Mert én is szeretnék, ugye ez végleges?
2/13 anonim válasza:
bár nekem is ennyi problémám lenne,hogy csak ott lent kéne:///
3/13 anonim válasza:
Sajnos nekem is kellene, csak nem ott lent, hanem a komplett felső testem.
5/13 anonim válasza:
Ne szőrtelenítsetek! Éljenek a természetes, illetve extrém szőrös férfiak!
7/13 anonim válasza:
Én is szeretném tudni, hogy ilyet hol lehet csináltatni.
9/13 anonim válasza:
sok ehylen lehet, de nem mindenkinek érdemes. sokaknak olyan királyul begyulladnak utána a szőrtüszők, h örök gond lesz !!
10/13 anonim válasza:
#9 Mit lehet ellene tenni? Nekem ha borotválom vagy gyantáztatom, ugyanúgy be szokott gyulladni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!