Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a fekete srácokkal?
Figyelt kérdés
Szombathelyen vannak? Volt már valaki Fekete sráccal? Mik a tapasztalatok?2022. okt. 2. 18:35
31/62 anonim válasza:
29:
1.Szájer sztem biszex
2.Apám most is egy nővel írogat naphoszzat,hidd el nem egy bzi típus
A legtöbb homi egy csupasz,szexorientált,feminin,vékony hangú ember
Na apám ennek pont az ellentéte
32/62 anonim válasza:
"A legtöbb homi egy csupasz,szexorientált,feminin,vékony hangú ember"
Csak a 24-es válaszomat tudom megismételni:
"Tanulj még sokat a világról. Látszik, hogy semmit sem tudsz :)"
33/62 anonim válasza:
32:Cáfolj meg amiben tudsz, de nem tudsz
34/62 anonim válasza:
Írd be a keresőbe hogy gay bears. Szerintem meg fogsz lepődni a találatokon. 😀 Gyakorlatilag pont az ellenkezöi annak amit te most leírtál jellemzésnek. És azok a férfiak is melegek.
35/62 anonim válasza:
Az,hogy valaki szőrös,nem cáfolja a többit l,amit mondok
36/62 anonim válasza:
A fejen is látszik,ha valakivel nem stimmel valami
37/62 anonim válasza:
33, Idiótákra nem éri meg időt pazarolni. Linkelhetnék én neked bármit, úgyis csak a röhejes közhelyeket firkálnád le ide. De összegezve csak annyit, hogy te aki egy meleg embert sem ismer, annyira vagy tisztában a melegek világával, mint egy egyszerű gyári munkás az atomfizikával. Hülyének úgy is lehet lenni, hogy bekussolunk és nem okoskodunk olyan témában amiben nincs rálátásunk, érted? Egyébként meg ha annyira érdekelne a téma magadtól is utánajárnál és máris meglátnád a cáfolatok ezreit.
38/62 anonim válasza:
Nem csak hogy szörösek, de nagy darabok, maszkulinok, és szerintem a hangjuk is átlagos. Ha egy ilyet férfit látsz az utcán hétköznapi ruhában egyedül, akkor nem fogod tudni róla hogy meleg.
39/62 anonim válasza:
1Ismerek homokosokat amúgy,még mielőtt ezt is jobban tudnád, és ugyanúgy volt nővel is
2.pont ti vagytok azok akik nem tudnak érvelni,csak vádaskodni,személyeskedni
40/62 anonim válasza:
39.
Buta vagy, ez van.
Te sem érvelsz, csak hadoválsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!