Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero vagyok, csak láttam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok, csak láttam a homoszexuális kérdéseket . És vannak dolgok amiket nagyon nem értek. Megtudja ezt nekem valaki magyarázni?

Figyelt kérdés

Nem értem az egészet! Az olyan homoszexuális férfiak akik transzexuális férfiakkal,vagy csak szimplán lányos fiúkal élnek együtt,vagy rájuk gerjednek.Akkor most egy homokos szereti a női vonásokat ,nőieséget vagy nem?Mert ha igen akkor a nőket miért nem?

Mi hetero férfiak se szeretjük a férfias nőket. Ahogy a hetero NŐK se szeretik a lányos fiúkat.

2022. szept. 21. 15:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"A „nőies” jelzőt nagyon sok srácra, férfire aggatják rá, ám szerintem a legnőiesebb férfi sem hasonlít egy nőre."

Ezzel tökéletesen egyetértek. Lehet bármennyire nőies egy férfi, még ő nem válik nővé. És ha egymás mellé állítunk egy ilyen nőies férfit meg egy nőt meztelenül, anatómiailag nagy különbségeket látnánk. De nem csak testalkatukban különböznek, csupán az arcvonásokról is meg lehet állapítani, hogy ki a férfi, ki pedig a nő.

És ez fordítva is igaz, egy nő lehet akármennyire férfias stílusú és külsejű, nem lesz olyan mint egy férfi. Mert ha ilyen egyszerű lenne, kifordítva is fel lehetett volna tenni a kérdést, hogy mi melegek ha a férfiassághoz vonzódunk akkor miért nem keresünk egy férfiasabb nőt, mert legalább így kevesebb diszkrimináció érne minket, nyíltan felvállalhatnánk a párunkat, lehetne vér szerinti utódunk is stb. (Egyébként ezt valaki tőlem a való életben tényleg megkérdezte, hogy ha meleg vagyok akkor az jelenti-e azt, hogy a férfias nők is tetszenek:D) De hát pont ezért nem, mert attól ő még nőből van és ahhoz mi nem vonzódunk.

Egy nő vágathat magának rövid, férfias frizurát, rakathat tetkókat a karjára, sőt akár ki is gyúrhatja magát és lehet akár olyan széles is a válla, mint egy férfinak... De hiába, attól még nem fogom vonzónak látni, mert az anatómiája nem változik meg. Egy férfi meg egy nő anatómiája között meg olyan nagy különbség van, hogy attól én nem tudnék eltekinteni, függetlenül attól, hogy az adott nő mennyire férfias vagy nőies stílusú. Éppen emiatt egy férfias nő nem tud helyettesíteni számomra egy férfit, mert nem teljesen megkülönböztethetetlen egy férfitól. Csak akkor lenne tényleg olyan mint egy férfi hogy ha tesztoszteront szedne (ebben az esetben viszont már transzneműségről beszélünk, bár a nemi szervei ettől sem változnának meg).

Na ugyanezen analógiából levezetve szerintem így már könnyű megérteni, hogy az a meleg férfi akinek a nőiesebb, férfiatlanabb, törékenyebb srácok jönnek be, miért nem keres nőt: azért mert a kettő egymással nem felcserélhető és nem helyettesíthető, ebben az esetben sem. Egy férfinak sincsen olyan testalkata, olyan nagy mellei meg olyan széles csípője mint egy nőnek. Sőt, még a fenék formája is teljesen különbözik. Pontosan úgy ahogy egy nő sem fog olyan fizikai adottságokkal rendelkezni mint egy férfi.

2022. szept. 24. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!