Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik kép nélkül társkeresőznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kép nélkül társkeresőznek megválaszolnák az alábbi kérdéseket?

Figyelt kérdés

Engem tényleg csak érdekel mi jár ilyenkor az emberek fejében, mert nem értem. De nem fogok elkezdeni negatív megjegyzéseket tenni ha valaki válaszol. Tekintve hogy arányaiban hány ember nyomul így ezeken az appokon, biztos vagyok benne itt a gyk-n is vannak közülük a topik látogatói között.

Miért nincs kint képed?

Mi értelme van kép nélkül tapolni grindren?

Ha kép nélkül ráírsz valakire miért az az első ha visszaír, hogy mizu? mit keresel? Ahelyett hogy képet küldenél? Avagy miért nem az az első hogy legalább privátban képet küldesz?

Ha olyan képed van kint, vagy olyat küldesz amin nem vagy felismerhető (pl. távoli, elhomályosított vagy kivágott, olyan szögből amiből alig látszik, háttal állós, napszemüveges stb.) akkor miért csinálsz úgy mintha lenne kint értékelhető képed?

Ha nincs képed, vagy ténylegesen úgy tekinthetjük hogy nincsen a fentebb sorolt okok miatt, akkor minek kérdezed meg a másiktól hogy "van még képed?"

Akinek nincs kint egy valamirevaló képe, az mire fel írja a profilján hogy "nincs kép nincs válasz" meg ilyenek? :D

2021. okt. 16. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Nekem fb társkeresőn nincs fent most képen. Tulképpen csak szórakozni vagyok ott. Amikor volt kint képem, akkor lájkoltak (nem sokan), visszalájkoltam azokat, akik szimpatikusak voltak és tetszettek, történet vége. Most azt tesztelem (színtiszta hülyéskedésből), hogy így kép nélkül is kapok-e lájkokat és igen. :) Vicces belegondolni, hogy fényképpel pont annyira vagyok sikeres, mint fénykép nélkül.

középkorú nő

2021. okt. 16. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Bocsiiiii, rossz kategória.
2021. okt. 16. 17:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is találkoztam már sok ilyennel, de nem tudok erre mit mondani. Számomra is az a legfurább, amikor valaki még kér képet úgy, hogy nincs neki. Vagy olyan képet küld magáról, amiből kb semmi nem látszik és még kérne tőlem. :D Én ezeket elszoktam engedni. Régen nekem csak önbizalomhiány miatt nem volt kint képem(8 évvel ezelőtt kb). Illetve nem akartam, hogy ezt így prublikusan tudják rólam(meleg). Mostmár sz*rok az egészre, viszont társkeresőkön sem vagyok, mert annyira unom már. :D Sok a komolytalan majom és ha mernek is találkozni, utána meg sokszor érdektelnséget látok. Pedig nem arról van szó, hogy közömbös vagyok, vagy nem tetszem, nem vagyok szimpatikus. Csak egyszerűen ilyen kiégett emberekkel van tele az oldal. Már az én korosztályom is kezd kiégni, ami engem zavar mondjuk. Mert én azt elhiszem, hogy sokan csalódnak, de azért új emberekhez nem így kéne hozzáállni. Aki nem tudja a múltján túltenni magát, az keressen fel szakembert, mert szörnyűség ilyenekkel ismerkedni.
2021. okt. 16. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

"Miért nincs kint képed?"

Mert nem szeretnék lebukni.

"Mi értelme van kép nélkül tapolni grindren?"

Semmi.

"Avagy miért nem az az első hogy legalább privátban képet küldesz?"

Mert nem szeretném kiadni magamat, csak akivel lehet valami. Ha nagyon eltérő az ízlésemtől, akkor értelem szerűen nem küldök képet, később viszont szívesen, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.

"Ha olyan képed van kint, vagy olyat küldesz amin nem vagy felismerhető (pl. távoli, elhomályosított vagy kivágott, olyan szögből amiből alig látszik, háttal állós, napszemüveges stb.) akkor miért csinálsz úgy mintha lenne kint értékelhető képed?"

Nem csinálok úgy.

"Ha nincs képed, vagy ténylegesen úgy tekinthetjük hogy nincsen a fentebb sorolt okok miatt, akkor minek kérdezed meg a másiktól hogy "van még képed?""

Én először meg szoktam várni, hogy a másik fél kérjen képet.

"Akinek nincs kint egy valamirevaló képe, az mire fel írja a profilján hogy "nincs kép nincs válasz" meg ilyenek? :D"

Ezt én sem értem, de ilyen nagyképű tahónak amúgy sem írnék.

2021. okt. 16. 19:02
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi! Szóval, ha jól értem félsz attól hogy kiderül meleg vagy, akkor is ha amúgy jó eséllyel csak a meleg közösségen belül fogják tudni valamennyien akiket ez nem különösebben lep meg, vagy ítélnek el érte. Persze, van rá reális esély hogy azon kívül is megtudják.

Egyébként azzal kapcsolatban hogy csak annak szeretnéd kiadni magad akivel lehet valami nekem csak az a furcsa, hogy egészen addig nem derül ki kivel lehet lehet valami amíg a másik fél nem lát téged. Függetlenül attól meddig jutottak a beszélgetésben ez mindkettőtök számára akkor válik világossá amikor már láttátok egymást, és talán ezért nehezen várható el a másiktól hogy egyáltalán belevágjon az ismerkedésbe ha még nem is látta a másik felet. Még azt hadd kérdezzem meg, hogyan szoktál reagálni arra amikor valaki válasz nélkül hagyja a kép nélküli üzeneteid? Vagy ennél tágabban: mi a véleményed erről? Bunkóság vagy érthető? És az ha egy tartalmasabb beszélgetés után ugrik ki az ismerkedésből miután látott képet rólad?

2021. okt. 16. 19:40
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy ez neked fura, de szerintem sokan vagyunk így, hogy nem szeretnénk kitenni magunkat.

"Még azt hadd kérdezzem meg, hogyan szoktál reagálni arra amikor valaki válasz nélkül hagyja a kép nélküli üzeneteid?"

Ez van, elfogadom, nem írok neki többet akkor. Szerintem inkább bunkóság, bár nem nagyon fordul elő. Ilyenkor általában kérnek képet.

"És az ha egy tartalmasabb beszélgetés után ugrik ki az ismerkedésből miután látott képet rólad?"

Szerintem az ilyenek kamusok. Ha csúnya lennék, ez azt hiszem érhető lenne.

Még azt megjegyezném, hogy akinek van képe, annak szoktam küldeni, bár nagyon ritkán írok ilyenekre, (errefelé kevés embernek van kint képe, nem úgy mint pl Budapesten) sőt szeretem megvárni, hogy a másik kezdje el a beszélgetést, akkor neki illik küldeni először.

2021. okt. 16. 19:50
 7/14 A kérdező kommentje:

Nekem sem fura, amikor 18-19 évesen először elkezdtem én sem raktam ki képet egyrészt nem nagyon volt még önbizalmam másrészt én is féltem hogy kiderül rólam. Aztán ez szépen lassan de megváltozott mert rájöttem nem igazán van mitől félni, és amúgy sem akarok rejtőzködve élni. Nem arról van szó, hogy nekem fura. Csak nekem kérdés, hogy akik tartósan próbálnak láthatatlanok maradni, azok úgy érzik hogy ez így rendben van, kényelmesebb nem is lehetne, és ezen nem is változtatnának semmilyen körülmények között? Például ha egy nagyon elfogadó társadalomban élnénk.

Hogy, most valaki emiatt kamus azt azért nem jelenteném ki. Ugye, hogy mi szép mi nem szép az egészen objektív, hogy mi vonzó a számunkra az pedig még kacifántosabb. Például én láttam rengeteg srácot aki szerintem szép, esetleg szuperlatívuszokban is leírhatnám hogy mennyire esztétikus, de nekem valamiért nem vonzó mert nem. Nem lennék vele kapcsolatban mert nem tudnék rá beindulni, mint ahogy egy szép nőre sem tudok.

Ez a játék, hogy ki küldjön képet először szintén feltűnt anno amikor anno nekem sem volt kint. Mondjuk engem ez a jelenség olyan szinten idegesített, hogy ez is egy hajtóerő volt ahhoz hogy nyilvánosan is legyen kint kép rólam. "Igen én írtam először, de te tettél rám előbb matricát, meg én kérdeztem először szóval neked illik küldeni először". Agyrém, nekem nagyon nem hiányzik :D

2021. okt. 16. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
Kep nélkül is lehet találkozni, ott minden kiderül
2021. okt. 16. 20:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Lehet, de zsákbamacska. Én biztos nem utaznék se a közelbe se a távolba azért, hogy találkozzak valakivel akiről azt sem tudom hogy néz ki és nagy eséllyel a találkozásnál 1 percen belül közöljem vele, hogy bocs de nem és hazamenjünk. Randizni meg nem fogok valakivel "hogyha már úgyis eljöttünk2 alapon. Szerintem legtöbb embernek ehhez se ideje, se kedve, és egyik félnek sem jó.
2021. okt. 16. 21:01
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Négyes vagyok még mindig. Tény, hogy ahány ember annyiféle, két egyforma ízlés nincsen. De nem hinném, hogy sokan visszautasítanának egy olyan srácot, ami a nagy átlag szerint szépnek számít, főleg alkalmi kapcsolat esetén. Egyébként is az a tapasztalatom, hogy 90% alkalmit keres és sokan intim képpel is megelékszenek. Nos én nem ilyen vagyok. Sőt úgy gondolom, hogy sokan úgy vannak vele, hogy nem azért zárják le a beszélgetést, mert a másik srác nem jön be, hanem inkább azért, mert a másik srác jobban néz ki mint ő.
2021. okt. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!