Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segit valaki ezt megvalaszolni?
Figyelt kérdés
Ha regebben olyan voltam h ha jott egy helyes igenyes srac mindig osszefekudtunk fuggetlenul attol h nekem alalkult el kozbe valami. Megcsalni soha nem csaltam meg senkit. De tul nagy volt a kisertes az "uj" izaglma h sose tudtam megalni, ekkormeg fiatalabb voltam.mostmeg jott egy srac akinel szebbet meg nemlattam az orszagba (kis tulzas nemkell belekotni) a lenyeg h eszmeletlen helyes, de visszautasitottam mert epp h elkezdett alakulni egy am nagyon kedves aranyos sraccal:) ez akkor attol van h idosebb es talan eretebb lettem v mitol? (volt egy eleg nagy kibagyasom pasizas teren ezert legutoljara mikor osszefekudtem valakivel az "regen" volt)2016. nov. 9. 21:10
1/4 anonim válasza:
Ideje felnőni! Talán ez kezdődött el.
3/4 anonim válasza:
tálán elkezdtél beleszeretni, fontos lett már annyira, hogy ne feküdj le mással, mert rá vágysz gondolom. règen èn is ilyen voltam, kb mindenkivel elmentem, hetente mással.. most lassan három éve van barátom és ő a mindenem:) másra rá se nèztem azóta
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet mind2 lehetoseg, tenyleg elegge kedvelem a sracot szoval kitudja..
2016. nov. 10. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!