Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik kép nélkül társkeresőznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kép nélkül társkeresőznek megválaszolnák az alábbi kérdéseket?

Figyelt kérdés

Engem tényleg csak érdekel mi jár ilyenkor az emberek fejében, mert nem értem. De nem fogok elkezdeni negatív megjegyzéseket tenni ha valaki válaszol. Tekintve hogy arányaiban hány ember nyomul így ezeken az appokon, biztos vagyok benne itt a gyk-n is vannak közülük a topik látogatói között.

Miért nincs kint képed?

Mi értelme van kép nélkül tapolni grindren?

Ha kép nélkül ráírsz valakire miért az az első ha visszaír, hogy mizu? mit keresel? Ahelyett hogy képet küldenél? Avagy miért nem az az első hogy legalább privátban képet küldesz?

Ha olyan képed van kint, vagy olyat küldesz amin nem vagy felismerhető (pl. távoli, elhomályosított vagy kivágott, olyan szögből amiből alig látszik, háttal állós, napszemüveges stb.) akkor miért csinálsz úgy mintha lenne kint értékelhető képed?

Ha nincs képed, vagy ténylegesen úgy tekinthetjük hogy nincsen a fentebb sorolt okok miatt, akkor minek kérdezed meg a másiktól hogy "van még képed?"

Akinek nincs kint egy valamirevaló képe, az mire fel írja a profilján hogy "nincs kép nincs válasz" meg ilyenek? :D

2021. okt. 16. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor lusta vagy, ha nincs időd fél órát utazni, inkább chatelgetni akarsz.
2021. okt. 17. 00:57
 12/14 anonim ***** válasza:
84%

Jó pár évvel a hátam mögött írom, nem a képen múlik sok minden.Vannak, akik régi, vagy elmosódott képet raknak ki, vannak,akik egyből testi képeket, holott nem mindenki vevő erre.

Mivel én kapcsolat miatt próbáltam ismerkedni,nem kértem volna testképet.És aki ezzel indít,ott nem kapcsolat, hanem egészen más a cél...

Úgy vagyok vele,hogy pár levélváltás után javaslok egy telefonszám cserét,és utána egy semmire sem kötelező,személyes, nyílt színi találkozást,egy sétát.

Persze,nyilvánvalóan olyannal,aki szintén ott él, ahol én, távkapcsolatnak, felesleges udvariaskodásnak abszolút semmi értelme.Még ha ezt nem is valljuk be sokan.

És ilyen találkozásból lett "csak" barátom, lett több éves párkapcsolatom, és szerencsés voltam,mert megismertem sok értelmes,szimpatikus embert. És egy szimpatikus emberrel,ha csak egy séta is,de nagyon jó és értékelni kell.

Lényeg,mindig megírom, ha elkezdek ismerkedni,hogy nem a kép az első és legfontosabb. Szeretem a másik stílusát, véleményét megismerni, hogy tovább lehessen lépni. Mert már az is beszédes,ha pl itt ilyen levelek jönnek - persze köszönés és keresztnév mentesen - : korod ? mekkora ? Nálad, vagy nálam ?

Aki párkapcsolatot keres, annak ez, finoman szólva sem érdekes, és lehetne akárki,akármilyen jóképű, stb, azonnal el is vágta magát.

Viszont találkozni tény és való, nagy többségben nem akarnak,vagy nem mernek.Ez nyilvánvaló azért lehet, mert valami kamu van a háttérben, ami élőben bukta lenne.

2021. okt. 17. 06:30
 13/14 A kérdező kommentje:

10: Végülis mindegy mit gondolunk az okát ők tudják. Erről nem vitatkozni akartam, mert ezt is gondolhatod. Elvégre fontos az önbizalom.

11: Kár hülyeségeket ideböfögni :D

Azt mondtam látni szeretném a másikat találkozó előtt, nem azt hogy heteket kell chatelni.

12: Teljesen egyetértek veled. Mindegy, hogy van képe és jól néz ki, ha más probléma miatt bukik a dolog. Valóban nem csak a kép számít. Csak szerintem fordítva is igaz, hiába kedves és beszélgetünk jókat ha nem tetszik akkor abból kapcsolat nem lesz.

Az online ismerkedés persze némileg más mint amikor személyesen zajlik a dolog. Mert arc nélkül, egyáltalán anélkül hogy társalogni kezdenétek rengeteg dolgot meg tudsz osztani magadról. Nálam is volt akinek annyira megfogott a profilja, hogy hiába nem volt képe ráírtam, mert úgy gondoltam hogy egy érdekes ember lehet. Majd pár levélváltás után azért általában megkérdeztem hogy láthatom-e. Az más dolog, hogy akinek nincs kint képe annak jellemzően tök üres a profilja is mellé.

De szerintem azért hasonló is a kettő. Személyes ismerkedésnél is, ahhoz mész oda aki tetszik, aki egyáltalán nem ha oda is jön sem fogtok sokáig társalogni. Ha valakivel kölcsönös a szimpátia akkor beszélgettek, ha valami mégsem menne jól akkor egyikőtök majd visszalép, ha minden szuper akkor megy a dolog a maga útján. A kép nélküli meg kicsit olyan mintha valaki zacskóval a fején és szalmazsákban jönne oda hogy szeretnél-e ismerkedni.

2021. okt. 17. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Van egy tízéves fotód, mára hisztis, lusta dagi lettél. Érthető, miért "nincs időd" talizni.
2021. okt. 17. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!