Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak ki sokan léteznek-e/vannak-e kérdéseket amikre nyilvánvaló a válasz?
Rengeteg kérdés van itt gyakorikerdeseken, amik csak szimplán hülyeségek. Vannak-e 20 cm feletti farkú srácok Budapesten, léteznek-e melegek Debrecenben, vannak-e barna hajú melegek, léteznek-e aktív melegek... Meg ilyenek.
Kérdem én az ilyen kérdezőktől, hogy ha bármelyikre az azt írjuk hogy nem, nincs ilyen, akkor azt komolyam elhiszik? Elhiszik, hogy nem léteznek 20 cm feletti farokméretű srácok Budapesten, nem léteznek melegek Debrecen, egyetlen barna hajú meleg sincsen, meg egyáltalán nem léteznek aktív melegek? Mi indíttat titeket ilyen nyilvánvaló kérdések feltevésére?
Konstruktív, megmagyarázó válaszaitokat köszönöm!
A szavazást meg már csak iróniából írom ki. A kérdés:
Szerinted te létezel?
Szerintem meg te vagy a hülye, hogy nem érted az ezekben a kérdésekben lévő nyilvánvaló szándékot.
"Van itt olyan aki.... ilyen vagy olyan? "
És ha beírja, hovy igen nekem 20 centis farkam van akkor ra ír. Ennyi.
Sokan így próbálnak ismerkedni
.
Gondoltam hogy ismerkedni szeretnének, de azt nem tudom hogy miért írjak ki ilyen bugyuta módon. Egy "Ki ismerkedne velem?"/"Ki ismerkedne 19 éves, 170 cm magas és 16 cm hosszú uni sráccal Budapesten?" kérdés is már sokkal nagyobbjózan észre, világismeretre és komolyságra mutatna mint ha azt kérdezné hogy léteznek-e meleg srácok Budapesten.
(Mindemellett vannak specifikusan társkeresésre használt oldalak amiket használhatnának. Illetve, nem tudom a gyakorikerdesek miért nem készít egy társkereső felületet. Népszerű lenne.)
8
Szerintem a társkereső részbe nem mernek leírni ilyen perverz kérdéseket, így két tűz közé kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!