Egy miniszer szerint meg kell változtatni Olaszország etnikai összetételét. Miért tagadják sokan a nyilvánvalót?
A kongói származású korábbi integrációs miniszter egy svájci rádiónak beszélt a bevándorlásról és Olaszország jelenlegi helyzetéről. Úgy látja, hogy túl nagy a bevándorlástól való félelem és a rasszizmus.
Szerinte a félelmet úgy lehetne enyhíteni Olaszországban, ha a népességet a bevándorlással kvázi kicserélnék.
"ha hiteles forrást is tudsz hozni"
Megszólalt a vérbalos bérkommentelő.
Egyedül a jobboldali sajtó a hiteles.
6#, azt az állításodat hogy "senki nem mondott ilyet" mivel tudod alátámasztani?
Ja, hogy semmivel? 😂😂😂😂
"Rofl, erre breitbart. Tehát beismeritek, hogy valójában senki nem mondott ilyet, csak a kedvenc rasszista lapjaitok keltik megint a feszültséget?"
Mit tagadsz ennyire te sérült migrácslover? Ezért kapod a fizut? :D De azt hiszem ezért a hitvány "munkáért" nem nagyon kapsz prémiumot. :P
,,Mit tagadsz ennyire te sérült migrácslover? Ezért kapod a fizut? :D"
Pozitív mióta migráncslover? Róla derült ki egyedül csak eddig, hogy bérkommentelő és az a munkája, hogy az oldalra írogasson. Miről maradtam le?
"Pozitív mióta migráncslover? Róla derült ki egyedül csak eddig, hogy bérkommentelő és az a munkája, hogy az oldalra írogasson. Miről maradtam le"
Nem tudom te milyen "pozitívot" emlegetsz, de nem is érdekel.
De javaslom nézegesd egy kicsit a csak fajgyűlölőzni képes migránslover bértopikolót is. Mondjuk az ilyenek "önkéntes" alapon is hülyét csinálhatnak magukból, lehet tényleg nem fizetett bohócok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!